adminden kısıtlanan internete girmek yardım.slm arkadaslar bi fabrikada çalışıyorum geniş bi ağ sistemi var benim bilgisayarımda internet vardı ama admin tarafından kısıtlandı giremiyorum yapabileceğim bişi varmı. ilk mesajım yardımcı olursanız sevinirim
Konu emretprmz tarafından açılmış, 650 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
adminden kısıtlanan internete girmek yardım. konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 650. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73442
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
slm arkadaslar bi fabrikada çalışıyorum geniş bi ağ sistemi var benim bilgisayarımda internet vardı ama admin tarafından kısıtlandı giremiyorum yapabileceğim bişi varmı. ilk mesajım yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
adminin uzmanlığına göre değişir ama sana bir öneride buluninm
bilgisayarı domaine sokmadan aç (local de) sonrada bekl bakalım i yi nerden alıyo eğer modemde dhcp varsa direk girersin yoksa biraz zor |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1179
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10519
|
distorsion un dediği olabilir fakat büyük ihtimal local şifresini bilmiyor olacaktır kullanıcı ve localde açamaz diye tahmin ediyorum.ayrıca geniş bir network var diyor arkadaş böyle bir ortamda IP dağıtım işini modemin DHCP sine bırakmazlar kendi DHCP serverları vardır diye düşünüyorum.Gene de denemek lazım tabi distorsion un dediğini...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|