Adobe Master CollectionMerhaba arkadaşlar formunuza yeni üye oldum gerçekden paylaşımın ve yardımlaşmanın hat safhada olduğu bir yer. forumda sabahdan beri aratmalar yapıyorum ama bir türlü derdime çare bulamadım. genelde benzer konular var,
Konu ersin737 tarafından açılmış, 204 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Adobe Master Collection konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 204. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2010
Üye numarası: #501264
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar formunuza yeni üye oldum gerçekden paylaşımın ve yardımlaşmanın hat safhada olduğu bir yer. forumda sabahdan beri aratmalar yapıyorum ama bir türlü derdime çare bulamadım. genelde benzer konular var, serial, crack .v.s bunları buldum ama sanırım uygulamada yada üründen kaynaklı bir tür sorun yaşıyorum.
Dün Adobe Master Collection CS4 ü yükledim. Başlat menüsünden Adobe Flash Professional ı yada diğer bir uygulamayı açmaya çalışdığımda bana şu uyarıyı veriyor. Licencing for this product has expried. sözün özü bu ürünün lisans süresi sona ermişdir. bunu anladm bir sorun yok. ama bu uyarıyı verdiği anda program açılmadan kapanıyor. elimde serial ve crack ler avr ona rağmen halen bu sorunu yaşıyorum. bu arada Adobe yi D:/program Fıles e kurdum bilmem farkeder mi?Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9764
Karma etkisi: 74714
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7465394
|
Resimli anlatımı var bu problemin nasıl giderileceğinin. Vermiş olduğum adobe konularına bir göz atın, bulamazsanız direk link arıyacağım müsait olduğumda.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|