Adsl modem alacaklar okumadan almayın.İkisi bir arada yani hem Adsl modem hem de Voip özelliği olsun diye arayış içindeyseniz modem alacaklara bir tavsiyem olacak. Hem kopma sorunu olmasın hem de sinyal çekim gücü mükemmele
Konu ettu tarafından açılmış, 1047 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Adsl modem alacaklar okumadan almayın. konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 1047. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326571 Yer: Bursa
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5882
|
İkisi bir arada yani hem Adsl modem hem de Voip özelliği olsun diye arayış içindeyseniz modem alacaklara bir tavsiyem olacak.
Hem kopma sorunu olmasın hem de sinyal çekim gücü mükemmele yakın olsun diye 4 portlu, kablosuz, Voip özelliği olan Linksys WAG54GP2 modemi, üç ay önce Vatan bilgisayardan 125 TL'ye (KDV dahil) peşin satın aldım. Adsl ayarlarını yaptıktan sonra gerçekten kopmanın hiç olmadığını, sinyal gücünün ise 25 mt uzaktan bile ful çektiğini bizzat gözlemledim. Modemin sayısız özellikleri var. Yapılan ayarları backup özelliği ile yedekleyip restore ile geri yükleyebiliyorsunuz aynen Acronis, Ghost gibi. Ön tarafta açma kapatma düğmesi var. Kablolu modemi kablosuza çevirme özelliği gibi daha birçok özellik... Bu modemi tanıyanlar Voice kısmının Telekutu tarafından kitlendiğini bilirler. Kilidini uzun bir emek sonucu açtıktan sonra smslisto hesap ayarlarını girdim. Heyacanla yaptığım telefon görüşmelerinde hem sabit hatlarda hem de cepte sesin süper olduğunu test ettim. Linksys, gerçekten mükemmele yakın bir cihaz olduğunu bir kere daha ispatlamış oldu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=276858 Daha önce kullandığım Linksys Pap2T voip adaptörüm ise boşa çıkmış oldu. Şimdiye kadar kullandığım modemler Zoom 5510, Usrobotics 9108 ve Airties RT-205. İçlerinde en kralı Usrobotics 9108 idi. Günlerce kapanmadan, kesilmeden tık demeden çalışırdı. Ama şimdi krallık Linksys Wag54gp2'ye geçti. Siz de kullanın Voip avantajıyla farkı görün. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Linksys WAG-200G kablosuz kullanıyorum ve gayet memnunum
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
Linksys'nin bütün ürünleri kalitelidir. Keşke voip özelliği olanını alsaymışsın. En azından telefon görüşmelerini (Ş.İ-Ş.A-Y.D ve CEP) çok ucuza yapardın.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #281906 Yer: Teknopark
Karma etkisi: 27006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2700161
|
Karıştırmaaa
Teknik servisim bi müşterimden arızalı olarak geldi garantisi 8 ay önce bitmişti. Tedarikçi firmayı bağladım garantiye gönderdim. Yenisini gönderdiler ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Modemde sorun neymiş acaba? Teknik arıza mı yoksa kullanıcı hatası mı?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145661 Yer: Nilüfer/Bursa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 347203
|
Philips SNA6500 kullnıyorum çok memnunum .
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113857
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 153
|
yanlis bilmiyorsam VPN ozelligi bulunmamakta.
vpn passthrough destegi var ama. yanlissam duzeltin lutfen |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
Linksys WAG54GP2 modemde VPN özelliği var.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|