Adsl modemde paylasım sorunu? yardımmerhaba arkadaslar bu paylasım olayını ben ve bir ust komsum paylasmak istiyoruz. ama abonelik islemleri sırasında bunun yasal olmadıgını ve cezasının ( 3 milyar gibi bir rakam ) oldugunu soylediler
Konu mcakkir tarafından açılmış, 442 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Adsl modemde paylasım sorunu? yardım konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 442. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19378
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 11
|
merhaba arkadaslar bu paylasım olayını ben ve bir ust komsum paylasmak istiyoruz.
ama abonelik islemleri sırasında bunun yasal olmadıgını ve cezasının ( 3 milyar gibi bir rakam ) oldugunu soylediler sizce ne yapmalıyım? paylasayım mı yoksa sadece kendim mi baglanayım? eger boyle paylasan arkadaslar varsa bir sorun olup olmadıgını soylerlerse sevinirim? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280074
|
walla ben erzurum'da 1 sene değil üst komşum, yan apartman, karsı apartman 4 kişi bağlandım.. cezası nedir bilmiyorum , şehrin göbeğinin göbek deliğinde oturuyorum yani her daim göz önünde bir yerdi.. kablolar organ gibi görünüyordu dısardan.. ama bi allahın kulu da gelip siz hat mı cektiniz diye sormadı
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
dostum saol hala devam ediyo mu? ben ankarada oturuyorum. bencede birsey diyecekleri yokta olurda telekomun kafasına esipte birden boyle bir denetleme yapar falan? haberimiz olmadan telefon faturasında 3 milyar gibi bir borc gormek hic istemem acıkcası? bi sorun olmaz demİ?
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280074
|
walla sorun olur mu olmaz mı bilemem.. ben bu mayıs ayına kadar kullandım ama sorun olmadı.. zaten şimdi erzurumda değilim..ama şimdiye kadar o kadar çok kişi ağ paylaşımı yapıyuor olmasına karsın hiç ceza alanı duymadım ben..
bilenler yazsın buraya ceza alanları:.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
sanırım 2 milyona yakın adsl kullanıcısı var bunun nerden baksan 500 bini boyle kullanıyorduR?
o yuzden ya genel bir ikaz yapmaları lazım arkasından ceza ne bileyim oyle biseyler yapmaları lazım cezadan once ? |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|