AdslMerhaba. Yanlıs yere acmıs olabılırım ozur dılerım . . . Internet Baglatmak Istıyorum .[ ADSL KOTASIZ] Modem'im filan yok . . . Biri ADSL diye İnternet Firması duydum . .
Konu MuH4mm3T tarafından açılmış, 254 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Adsl konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 254. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4881
Karma etkisi: 215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 20663
|
Merhaba.
Yanlıs yere acmıs olabılırım ozur dılerım . . . Internet Baglatmak Istıyorum .[ ADSL KOTASIZ] Modem'im filan yok . . . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=317444 " Biri ADSL " diye İnternet Firması duydum . . . Fiyatı : KOTASIZ 29,99 TL Herhalde en uygun'u bu . . . https://adsl.biri.com.tr/ + BiRi ADSL alana; Kablosuz modem ücretsiz 8GB kotalı, anti-virüs/anti-spam korumalı e-posta alanı ücretsiz Ücretsiz 5GB kotalı dosya alanı Sabit telefonlarla ŞEHİRİÇİ dahil ekonomik telefon görüşmeleri ** Başka sebeplerden dolayı 29,99'dan fazla ucret gelırmı acaba? İlk ay fılan + ucretler odermıyım ? Bılgısayar'a kurma ucret'ıde alınıyor sanırım. Onun fıyatı ne kadar olur tahmınen . Bıraz uzun oldu ozur dılerım. Yardım edersenız sevınırım. Hoscakalın. Düzenleyen MuH4mm3T : 18-10-2009 at 18:07. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #365296 Yer: in Kulagi Var...
Karma etkisi: 2322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 231872
|
limit aşımı dışında ek ücret olacağını sanmıyorum ve o verdikleri modem falan 2 yıllık sözleşme ile veriliyor. 2 yıldan önce iptal edersen modem parasını alıyorlar. birde limitlide 8gb yada 8gb a kadar tarifeler bence uygun ancak limitsiz alıcak olursan 8gb a kadar alma 1024 alsan daha iyi çünkü 8lik olan bi süreden sonra hızı 512 ye düşüyor( aylık belli bi limite ulaşınca galiba.).
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|