Ag Baglantisi GörmeIyi günler arkadaslar, Benim bir kac sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim... Isletim sistemim Vista Bir yurtta kaliyorum ve yurtta ag baglantisi var, fakat admin tarafindan kazaa vb. tarz programlar yasaklanmis,
Konu Bullys tarafından açılmış, 705 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ag Baglantisi Görme konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 705. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #120948
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Iyi günler arkadaslar,
Benim bir kac sorum olacakti yardimci olursaniz sevinirim... Isletim sistemim Vista Bir yurtta kaliyorum ve yurtta ag baglantisi var, fakat admin tarafindan kazaa vb. tarz programlar yasaklanmis, bunu nasil asabilirim? ve Agdaki kisileri nasil görebilirim arti irtibat kurabilirmiyim..Simdiden yardimlariniz icin teskkurler.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
admin in ne kullanarak yasakladığına bağlı eğer sadece portları yasaklamışsa kazaa ya ya da aynı türevli bir programa farklı bir ip kullandırabilirsin ayarlarında bulursun ama isa vb. bir sistem kullanarak yasaklıyorsa bunu bu şekilde geçemezsin. Agdakilerle iletirşim kurabilirsin eğer aynı ağ içinde olmanıza rağmen birbirinizle görüşemeyebilirsin ağın yapısını tam bilmediğim için net bir şey söyleyemiyorum ağdaki diğer kisileri windowsun ağ bağlantılarından görmeyi deneyebilirsin ya da aratırsan eminim çıkıcaktır belirlediğin ip aralığına ping atarak hangi pclerin olup olmadığını öğrenebileceğin programlar var. Wardom a hoş geldin.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=133117 Sevgiler Saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #63760 Yer: misin yemez misin?
Karma etkisi: 8
![]() ![]() Karma: 138
|
belki mainliner dedigi gibi ip ping 'leterek baska bi ip alabilirsin ama bence emin degilim ama DNS'i degistirirsen olabilir.Ama emin deilim
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|