Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL!
ağ bağlantısı şifre istiyor yardım !!iyi günler işyerimde iki tane bilgisayar var bunlar modem üzerinden birbirleriyle ağ bağlantısı kuruyor ve yazıcı paylaşımı var.fakat son bi kaç gündür yazıcıyı paylaşıma açmama rağmen diğer bilgisayarda görünmüyor ve |
|
|||||||
ağ bağlantısı şifre istiyor yardım !! konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 3604. |
|
|
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #131960
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
iyi günler işyerimde iki tane bilgisayar var bunlar modem üzerinden birbirleriyle ağ bağlantısı kuruyor ve yazıcı paylaşımı var.fakat son bi kaç gündür yazıcıyı paylaşıma açmama rağmen diğer bilgisayarda görünmüyor ve paylaşıma açılmış dosyalara girmek istediğimde şifre istiyor.halbuki ben böle bi şifre koymadım.
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=302601 yardımcı olurssanız çok sevinirim . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #135108 Yer: BirZamanLarBuraydı...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1347390
|
Diğer dosyaları paylaşım aç ilk önce , birde öyle dene
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
zaten iş yeri olduğu için bi sürü dosya paylaşıma açık hep bu yöntemi kullanıodum.şimdi 2 3 gündür şifre istiyor.ağ bağlantısını kaç kere kurdum gene olmadı.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
|
en azından bu şifreyi kaldırmama yardımcı olursanız sevinirim .
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 80827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8080319
|
Çalışma grupları aynı olması lazım alt ip adreslerini otomatik verdiniz sanırım ? bunlara dikkat edin ayrıca yazıcının power tuşuna basarak (modeline göre değişim göstere bilir) ayar sayfası alıp bak bakalım network çalışma gurubumu görünüyor yoksa ip adresimi var ayrıca modem üzerindeki router olarak kullanıyorsanız modem ayarlarından bakın büyük ihtimal ordaki ayarlarınız değişmiş olabilir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
|
ip adresleri sabit otomatik değil modemi router olarak kullanıyorum büyük ihtimalle problem orda modemim keysmart acaba ayarlarına nerden girebilirim ??
tekrar saol |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 80827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8080319
|
Web arayüzünden yapabilirsin explorer'a yanlış hatırlamıyorsam 10.0.0.2 yada 10.0.0.4 yazıp web ara yüzüne bağlanıyordunuz googledan modemin markası ve ip adresini yazarsanız daha kesin sonuç alabilirsiniz
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #334342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1655
|
kardeşim klasöre sağ tıkla - özellikler - güvenlik - ekle de sonra ordan everyone seç tam denetim izin ver i işaretle şifre vs istemez .
(Sorun olursa pm gönder ben bağlanıp bakayım bilgisayarına) Selametle.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #402658
|
kardeşim benimde sorunum aynı..birinden biri bağlanıyor ama birinden biri bağanmıyor denileni yaptım gene olmadı..router kullanıyormuyum bilmiyorum o neki zaten
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|