Ağ da parola istiyor?arkadaşlar okuluma yeni bilgisyarlar geldi içinde güvenlik kartları var. ben bunları switch ile birbirine bağladım.internet imkanı henüz yok. ev ağı kurma sihirbazı ile ağı kurdum. bir bilgisayardan diğerleri gözüküyor ama
Konu onselder tarafından açılmış, 847 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağ da parola istiyor? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 847. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16399
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar okuluma yeni bilgisyarlar geldi içinde güvenlik kartları var.
ben bunları switch ile birbirine bağladım.internet imkanı henüz yok. ev ağı kurma sihirbazı ile ağı kurdum. bir bilgisayardan diğerleri gözüküyor ama içine girerken kullanıcı adı ve parola istiyor.ben böyle bir parola koymadım? Yardımlarınızı bekliyorum.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65251 Yer: in kulağı vardır
Karma etkisi: 626
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 61749
|
güvenlik kartından kastın ne anlamadım ama pc'nin şifre istemesinin sebebi paylaşılan bir dosya olmadığı için olabilir
önce pclerde bir dosyayı (örneğin belgelerimi) paylaşıma aç ondan sonra bir dene |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #65840 Yer: izmir - ksk
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 368
|
Alıntı:
neden 1 windows home edition olabilir bazı network işlevleri kısıtlıdır yada kullanıcı adı yerine o bilgisayarın adını şifreyi boş bırak böyle dene girmesi lazım Düzenleyen ecco : 08-11-2006 at 20:01. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #27966
Karma etkisi: 417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 40757
|
sadece bı dosyayı paylasıma ac Ozamn girmesi lazım ama Ag Adına dıkkat et Genelde WORKGROUP dur
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|