Ağ sorunu yardım?Arkadaşlar ben Xp işletim sistemi kullanıyorum bilgisayarım masaüstü.Format atıcam fakat içindeki önemli dosyaları yedeklemem lazım(win 7 kuracağım için komple atıcam formatı) harici hdd olmadığı için evdeki diğer laptopa atmak istiyorum
Konu darKGuitarisT tarafından açılmış, 123 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağ sorunu yardım? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 123. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #116275 Yer: Edirne
Karma etkisi: 2859
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 285346
|
Arkadaşlar ben Xp işletim sistemi kullanıyorum bilgisayarım masaüstü.Format atıcam fakat içindeki önemli dosyaları yedeklemem lazım(win 7 kuracağım için komple atıcam formatı) harici hdd olmadığı için evdeki diğer laptopa atmak istiyorum fakat rarlayıp msnden falan yollamayı denesem 50 gb baya zor gidicek.(Laptop win7 işletim sistemli) şimdi ben bu masaüstü ve laptopu aynı wireless modem sayesinde bağlıyorum internete sanırım bu sayede bir ağ bağlantısı oluşuyor aralarında.Fakat ben bu 2 bilgisayar arasında dosya alışverişi nasıl yapabilirim bilmiyorum.(Eskiden dosyaları paylaşıma açardık ağ bağlantılarımdaki tüm bilgisayarlar görürdü) Bu dosyaları nasıl aktarabilirim kolay yoldan laptopa?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #153443 Yer: ist.
Karma etkisi: 53013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5300013
|
team wiever yükleyin. en basit şekilde dosya transferi yapabilirsiniz.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2007
Üye numarası: #116275 Yer: Edirne
Karma etkisi: 2859
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 285346
|
Deneyeceğim umarım başarabilirim
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Mesajını geç gördüm şansına format atmışsındır sanırım ama yinede başka arkadaşlar yararlanabilir.
Madem aynı ağdasın herhangi bir 3th party program kullanmana gerek yok direk bağlanabilirsin. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=509590 Yedeklemek istediğin dosyaları Xp üzerinde paylaşıma aç daha sonra windows 7 bilgisayarın ile o bilgisayara bağlan ve dosyaları win7 bilgisayarına çek internet üzerinden aktarıma göre daha hızlı olacaktır. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Pes 2011 acil yardım ( Odak Noktası sorunu ) | titicaca20 | Oyun Genel | 0 | 10-11-2010 15:20 |
| ses kartı sorunu 3aylık :) yardım.... | hygsnep | Çöp Kutusu | 1 | 08-11-2010 17:32 |
| windows 7 açılış sorunu .Çok acil arkadaşlar yardım | bhr_596 | Windows 7 | 1 | 31-03-2010 14:57 |
| teamviewer sorunu acil arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz ? | tampaylasim | Programlar | 15 | 28-10-2009 23:30 |
| msn sorunu lütfen yardım edin | kundurella | Hatalar - Soru&Cevap | 12 | 27-06-2006 01:07 |
|
|