ağ üzerinde paylaşımı olmayan pc ye girmekArkadaşlar paylaşımı olmayan ve aynı network üzerindekı pc ye nasıl girile bilir dikatlı okuyun aynı network üzerinde paylaşımı olmayan pc hiç bir şey kurmadan o kişinin haberı olmadan gire bilirmiyim....
Konu qasmer tarafından açılmış, 22599 kişi tarafından görüntülenip, 21 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağ üzerinde paylaşımı olmayan pc ye girmek konusundaki toplam yorum: 21, okunma sayısı: 22599. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145637
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar paylaşımı olmayan ve aynı network üzerindekı pc ye nasıl girile bilir
dikatlı okuyun aynı network üzerinde paylaşımı olmayan pc hiç bir şey kurmadan o kişinin haberı olmadan gire bilirmiyim.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
eğer bir Windows domain network'ü değilse ve bu bilgisayar üzerinde yönetim haklarına sahip değilsen bir şekilde minikte olsa bir yazılım kurmadan giremezsin,ancak yinede Uzak Masa Üstü bağlantısı yapmayı deneyebilirsin,eğer uzak masaüstü bağlantısı açıksa yada açabilirsen ve makinanın kullanıcı adı ve şifresini biliyorsan bir şansın olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
başlat-çalıştır \\bilgisayar_adi_veya_ip_adresi\sürücü_harfi_$ şeklinde girebilirsin.Şİfresini bilmen kaydıyla.
örnek \\192.168.2.24\c$ Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #84241
Karma etkisi: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1974
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
c değil c$ yazıyorsun =) buda gizli paylaşım demek sen istemesende var =P
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
Bilgisayarım ın üzerinde sağ tuş yap,yönet i seç,paylaşılan klasörler-paylaşımlar ı seç ne dediğimi anlayacaksın.
Açıklaman için teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78849
![]() Karma: -94
|
Alıntı:
ancak.. ilgili makinenin guest hesabı aktif değil ise ne yapacaz? ya da guest hesabında şifre yok ise..? tşk.. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22920 Yer: Osmanlı İmparatorluğu
Karma etkisi: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1669
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2007
Üye numarası: #159705
|
yayılmış bir yöntem olmasına rağmen etkili bir kodlamadır...
>> net view den ağdaki tüm pc leri görürsünüz çıkan pc ler arasında mcdescent olsun. ve kodluyoruz > ping mcdescent Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=164350 ping komutu ile pc nin ip adresini alırız. > net use 192.168.1.107$ipc /u:"paylaşımadı" "şifre" bu komut ile pc ye yapmaşım açığı verirsiniz komut kendini tanımlar ve tamamlarsa WELCOME TO PC |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3237 Yer: İSTANBUL
Karma etkisi: 3264
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 325575
|
peki peki peki
söle bişi denemiştim yaz okulunda ; bi kız arkın laptop unu almıstım, sifre korumalıydı guest hesabı fLn yoktu tek hesap vardı o da abc olsun .. administor hesabı yani bu ABC olsun . ben güvenli modda pc yi actıgımda administor diye bi hesap daha gozuktu . ancak normal baslatınca xp yi tek hesap cıkıyordu. güvenli modda administor de sifre yok ve güvenli modda baslatınca acıldıgında 2 hesap gozukuyordu: Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=164350 ABC ve administrator. bende administtrator den girdim yeni kullanıcı oluşturup kapattım actım yeni oluşturduuum kullanıcı ile girdim .. bunu bashka bi pc de denedim olmadı .. hangi ayarlarla ilgili bu ?? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Çırak
|
onun hangi ayarlarla ilgili olduğunu sana hemen anlatayım...
Normal bir isletim sisteminde ilk kurulum esnasında senden bir kullanıcı hesabı oluşturmanı ister çünkü Windows senin administrator veya guest hesabını kullanmanı istemez. Normal bir pc kullanıcısı administrator panalini şifrelemez ve buda çok tehlikelidir. Uzak Masa Üstü bağlantısı yapılırken admin panelinde şifre olmayan bir pc ye giriş yapmak sadece İP adresini girerek kullanıcı adınada administrator yazması yeterlidir. İkinci bir husus kullanıcı görünümünde Windows basit kullanıcı seçenekleriyle pc yi daha kolay kullanılabilir duruma getirdiği için başlangıçta kullanıcı hesabına şifre koyduysan şifreyi ister eğer koymadıysan direk pc ni açar sen zaten administrator hesabını göremezsin.. Gelelim senin sorunun asıl cevabına Windowstaki standartlar değişmez kardeşim Denetim Masasındaki Kullanıcı Hesapları bölümünü biraz kurcalarsan sorununu çözersin veya bilgisayarın açıkken oturumunu kapat senden kullanıcı adı ve şifre ister oturum açıkken sen direk kullanıcı adına administrator yaz şifre girmeden giriş yap o girer ... Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=164350 NETWORK konusunda sorusu olan varsa cevap verebilirim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
her pc de admin paylaşımları vardır
admin şifresi biliyosan ötürürrüsn |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Çırak
|
her pc de admin paylaşımı değil admin paneli vardır.
Şöyle düşün Windows güncelleme yaparken senin bilgisayarına internet kaplosunu takar takmaz erişebiliyor Windows senin kullanıcı adını veya şifrenimi biliyor ne alakası var... İşte adamlar güncellemelerini yapabilmek için Admin$ c$ d$ guest$ gibi gizli paylaşım açıkları bırakmaşlar windows un içerisinde tabi bide gizli bir kullanıcı daha var windowsta kimsenin bilmediği. İşte buralardan adamlar pc lere istedikleri dosyaları gönderip isterseler istedikleri gibide yönetebiliyorlar... Billy dayı o kadar basit bir düşünür olsaydı şimdi sen halen daha dos ortamında c: dir d: dir yapıyor olurdun.. Adam yapmışsa illaki önleminide almıştır... Şimdiki bizim aklıselim arkadaşlarımız ellerine bir pc erişim programı geçer geçmez aha vallaha hacgor oldum diyolar ve kendilerini ülkenin milli unsurlarına vurarak başlıyolar ip lerle uğraşmaya ama yanılıyorlar ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=164350 Essentual Net Tools kendini hacgor sanmak isteyen vatandaşların dikkatine (: gelelim asıl mevzuya adam gibi iş yapmak isteyen arkadaşımız varsa perl de exploit derleyerek o exp leri pc lere gönderip dosya çağırma sistemi ile configrasyonları okuyarak direk kullanıcı bilgilerine erişimi sağlayın bırakın bu o adam işleri exp den şaşmayın çünkü modası geçmeyen tek anti sistem yöntemi her daim exp dir... Saygılarla... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26286
Karma etkisi: 700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69207
|
Peki arkadaslar aynı ag uzerınde oldugum bı makıne var guest hesabı aktıf degıl ve admın hesabında da sıfre kullanmıyor..nasıl gırebılırım bu pc ye??????????????????????? trojan sa trojan farketmez hangı trojan/ kod/ program ıle nasıl gırerım????
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40764
Karma etkisi: 395