Ağ ve İnternet hk. Acil Yardım LtfHerkese selamlar. Arkadaşlar ben bir internet cafe işletmecisiyim.Sizlerden bana bir sorunumda yardımcı olmanızı rica ediyorum.16 adet pc ve cafe kontrol programı olarak akınsoft kullanıyorum.Başıma gelen problem normal tüm pc'ler çalışırken
Konu ck1512000 tarafından açılmış, 614 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağ ve İnternet hk. Acil Yardım Ltf konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 614. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22899 Yer: Hatay
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Herkese selamlar. Arkadaşlar ben bir internet cafe işletmecisiyim.Sizlerden bana bir sorunumda yardımcı olmanızı rica ediyorum.16 adet pc ve cafe kontrol programı olarak akınsoft kullanıyorum.Başıma gelen problem normal tüm pc'ler çalışırken tüm makinelerin interneti kesiliyor ve ağım hiç bir şekilde birbirini görmüyor!
1- Bu konu için önceden ağ virüsü denildi tüm bilgisayarları formatlayıp tekrar kurdum ama birkaç gün geçtikten sonra tekrarlandı. 2- Switch'i ve diğer ara ağ kablolarını değiştirdim. 3- Bazı zamanlar akınsoftu kaldırıp yeniden yüklediğim zaman problem düzeliyor ama bir süre sonra tekrarlanıyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=123100 Sizlerden ricam ltf bana bu konuda yardımcı olun. Şimdiden tüm ark tşk ediyorum. İyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
ip bloğunu yazarmısın her pc nin ipleri neler mesela
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
10.0.0.4 ... gibi gidiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19215 Yer: Broadcast (255.255.255.255)
Karma etkisi: 352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 34262
|
peki bu bilgisayarlar birbirine ve modeme ping atabiliyormu
internet çıkışın modem üzerinden mi server üzerinden mi yapılıyor? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
Ana Makineyle bir ilgileri yok direk moden ve switch üzerinden bağlanıyor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108874
![]() Karma: -12
|
arkadaşım önceliklen tafsiyem ip numarasını sabitle
ag baglantılarına sag tıkla özelliklere tıkla yerel ag baglantılarınada özelliklere gir internet iletişim var tıla özellikler de aşagıdaki ip adresini kullunı tıkla ip numarasını yaz senin ip numarana göre ayarla bunu sadece ana bilgisayara yapman yeterli sonra ana bilgisayardaki ip numara göre akınsoftunu ayarla diyerlerinide ana bilgisayarına göre ayarla eger yapazsan msn den yardımcı olabilirim QimparatorQ@hotmail.com |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|