ağda dreambox kullanmaslm arkadaşlar. modemin benim evimde olmadığı ancak modeme girebildiğim bir ağda internet kullanıyorum. kendime ait adsl varken abone olduğum serverdan rahatlıkla dreambox kullanabiliyordum. ancak ortak adsl ye geçince yayınlar açılmaz
Konu husamland tarafından açılmış, 541 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağda dreambox kullanma konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 541. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #260591
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
slm arkadaşlar. modemin benim evimde olmadığı ancak modeme girebildiğim bir ağda internet kullanıyorum. kendime ait adsl varken abone olduğum serverdan rahatlıkla dreambox kullanabiliyordum. ancak ortak adsl ye geçince yayınlar açılmaz oldu. modem airtiese 5050. port ayarlarını yaparken dreambox a ait portu mu yoksa modemin ıp sine göre mi port açacağım? biliyorsunuz modem ayrı,pc ayrı,dream ayrı ıp alıyor bu durumda. kafam allak bullak oldu. lütfen yardım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2009
Üye numarası: #376879
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 981
|
Bildiğim kadar dreambox sına server yuklenırken gereklı ayarlar yapılmıstır.Dınamık IP al olarak işaretlidir.Bence ilk once bunu kotrol et.server ile ilgili sıkıntı olabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2007
Üye numarası: #137724
Karma etkisi: 112
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10743
|
Daha önceki ip sabitmiydi?Dreambox için dnsdyns adresinden ip adresini sabitleyebilirsin.Biraz uğraşacan
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2009
Üye numarası: #327754
Karma etkisi: 123
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 11992
|
dreamboxtan ıletısım ayarına gır dhcp isaretsiz olsun.modemın ıp sınden yuksek bı ip olarak gır.sorunun bıtecektır
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #385335
Karma etkisi: 141