Ağda görünmemek, Diğer bilgisayarlara girebilmekMerhaba arkadaşlar, Uzun zamandır network ve hacking ile ilgilenmiyordum. Ama işyerimdeki son gelişmelerden sonra ilgilenmek zorunda kaldım. Eskiden beri bildiğim forumunuza üye oldum ve son 1 saatir forumda gezmekteyim:) benim
Konu _phantomlord_ tarafından açılmış, 812 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağda görünmemek, Diğer bilgisayarlara girebilmek konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 812. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2010
Üye numarası: #463567
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır network ve hacking ile ilgilenmiyordum. Ama işyerimdeki son gelişmelerden sonra ilgilenmek zorunda kaldım. Eskiden beri bildiğim forumunuza üye oldum ve son 1 saatir forumda gezmekteyim ![]() benim 2 sorum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. 2.Çalıştığım işyerinde bilgisayarıma yöneticiler \\pcismi\c$ yazarak girebiliyorlar bunu nasıl engellerim? smart security 4 kurup firewall ayarlarıyla biraz uğraştım olmadı. net config server /hidden:yes komutu ile görünmez yaptım fakat bunun bir faydası yok.. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=396808 1. Ağdaki bilgisayarlara aynı şekilde ben girebilirmiyim? denedim şifre sordu. şifre admin şifresi veya o bilgisayarın oturum açma şifresi olmalı diye düşünmekteyim.. yardımcı olursanız sevinirim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
Ortamınız da Active Directory mevcut ise pekte yapabileceginiz bişey yok
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
C sürücüsünü paylaştığınız için insanlar girebiliyor o şekilde paylaşımı iptal etmek için; Bilgisayarım>Yönet>Paylaşılan klasörler>paylaşımlar>C$>paylaşımı durdur. Alıntı:
|
||
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|