ağda paylasılmayan dosyaları acmak yardımarklar ılk mesajım olduğu ıcın yanlıs yere actıysam ozur sımdı ben ağda baskalrını actığı dosylaraı orneğım hep paylasılan klasor acılıyo ya oraya gırıyordum adres cubuğuna \c$ yapatığımda bu d icinde
Konu hackederen tarafından açılmış, 424 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağda paylasılmayan dosyaları acmak yardım konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 424. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101948
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arklar ılk mesajım olduğu ıcın yanlıs yere actıysam ozur sımdı ben ağda baskalrını actığı dosylaraı orneğım hep paylasılan klasor acılıyo ya oraya gırıyordum adres cubuğuna \c$ yapatığımda bu d icinde gecerli dırek onun ıznı olmasa bıle gırıyodu sımıd denediğimde butun pclerde guest acılıyo ve sıfre ıstıyo bu ne sıfresı kımse sıfre koymamısn ama yınede her pc de sıfre ıstıyo ??
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86427
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 13
|
administrator kullanıcında şifre yoksa birbiryle otantike olamadığından böyle bişi ister ikiside domainde ise istemez veya workgroupları farklıdır bunlara dikkat et arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #101948
Karma etkisi: 0