Ağda Webcam GörüntüsüSelam arkadaşlar. Ağda msnden gönderilen webcam görüntüsünü ben ağ içindeki başka bir bilgisayardan izleyebilirmiyim. 7-8 kullanıcılı Kablolu ağ var. Tşk ederim.
Konu matadorrr tarafından açılmış, 3712 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağda Webcam Görüntüsü konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 3712. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4220
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Selam arkadaşlar. Ağda msnden gönderilen webcam görüntüsünü ben ağ içindeki başka bir bilgisayardan izleyebilirmiyim. 7-8 kullanıcılı Kablolu ağ var. Tşk ederim.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #107156 Yer: w@rd0m.org
Karma etkisi: 1963
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 195743
|
forumda böle şeyler çok yazıyor sana yardımcı olayım zaten 2005 te yazılmıs ama belki bu konu hakkında bilgi isteyenler vardır arkadaşlar size bir yöntem prorat yada o wep cam virüsünü duşmuşsunuzdur IP adresiyle aynısını ağdada yapın bütün ağdaki wep cam görüntülerini alma şansınız olabilir daha iyi bilen akadaşlar yardım ederseniz seviniriz
![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=117647 prorat indir |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4220
|
Cevabın için tşk ederim. Biraz ufkum genişlemeye başladı. Prorat sayesinde benim istediğim olay gerçekleşiyor. Fakat bu prorat hem virüs programlarına yakalanıyor. Hemde karşıya bir dosya yüklemem gerekiyorki buda çok tehlikeli. Msn Chat Sniffer msnde konuşalan heşeyi sana raporluyor mesela. Karşıyada herhangi birşey kurmana gerek olmayan bişey. Aynı bu tarzda bu webcam görüntüsüne ulaşmanın bir yolu yokmu. Biraz uzun oldu sanırım.
) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #46248 Yer: Istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 855182
|
Alıntı:
. Ama illa ki bir server kurmalısın ki o da webcamini yayınlayabilsin değil mi .Karşı tarafa Bu Programı kur. O bilgisayarda bir server oluşturacaktır. En azından AntiVirüslere yakalanmıyor değil mi .Internet Tarayıcısına bilgisayarın ağdaki ipsini yazıp port olarak ta 8080 yazarsan izlersin webcamini.(Şöyle 192.168.1.5:8080) Ama gözüküyor tabi taskbar'da ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
3 party bi yazılım kullanabilirsin arkadaşlarımın dediği gibi ya da hiç program aramakla uğraşmıyım diyosan run'a "conf yaz netmeeting çılgınlığına sende katıl" tarzında bi slogan olsun buda
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #22703
|
trojana,server kurmaya taskbarda çalışma işine son.
oleansoft firmasına ait hidden camera isimli program var. kurbanın pcye kuruyorsun. (kurulum yaparken kurbanı employe diyeceksin) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=117647 kendine kuracaksın ve kurulum sırasında manager tanıtacaksın. programın arabirimi çok basit.kullanın anlaşılır dilde zaten. kurbanda çalışırken taskbarda falan görünmüyor.artıalanda çalışıyor. programı kendinize kurduktan sonra + işaretini tıklayıp. kurbanın ip sini girin (örnek:192.168.1.21)4010 nolu port masaüstünü online 10 ar saniye aralıklarla ekran görüntüsünü alabiliyorsunuz.4011 nolu portu seçerseniz kamerayı çalıştırabiliyorsunuz.hatta ve hatta neetmeting kullananlar bilirler.remote komutuyla pcye müdahale edebiliyorsunuz.hemde karşıdan onay almadan.kısacası mükemmel bir program.en büyük avantajı karşı taraf programın kendi pc de çalıştığından haberi olmuyor. www.oleansoft.com - hidden camera |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #210493
|
peki bu meraklı lamerlerin cam görüntülerini çalmalarını engellemek için ağı paylaşıma kapamak yeterlimi.ha yok derseniz başka çözüm nedir.ilgilenene bi dünya rep,bekliyorum yanıtları.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
cevap alana kadar yazıyı üste taşıyacağım
ey modlar konu mühim |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Çırak
|
konu yukarıııııııı
bi mod cevap versin başka bişe istemiyorum işi yüzsüzlüğe vurup ısrar ediyorum burdanda konuların incelenmediğini anlıyorum wardom naber? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Çırak