ağdaki bilgisayarın internetini kullanmakarkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarına windows 7 kurdum. aynı anda kendi bilgisayarıma da ubuntu. şimdi ubuntunun ağ güncellemelerini yapabilmem için kablolu bir modeme bağlanmam gerekiyor. ama şu anda kablolu modeme ulaşmam
Konu osman_m_16 tarafından açılmış, 322 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağdaki bilgisayarın internetini kullanmak konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 322. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #24181
Karma etkisi: 10
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 360
|
arkadaşlar bir arkadaşımın bilgisayarına windows 7 kurdum. aynı anda kendi bilgisayarıma da ubuntu. şimdi ubuntunun ağ güncellemelerini yapabilmem için kablolu bir modeme bağlanmam gerekiyor. ama şu anda kablolu modeme ulaşmam mümkün değil. win 7 kurulu pc'nin internet ağını kullanabilme şansım var mı dosya indirebilmek için?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #263420 Yer: E S K İ Ş E H İ R
Karma etkisi: 12611
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1260605
|
aslında var eger win7 kurulu olan pc de ikincil bir ethernet kartı var ise baglantıyı köprüle diyerek halledebilirsin yada aglantıyı açarak win7 üzerinden ip almak kaydıyla netini paylaşa bilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Mydersane Flex Developer Eğitimi | DJRX | Eğitim, Öğretim ve Kişisel Gelişim | 2 | 10-03-2012 05:41 |
| Ağdaki bilgisayarın band hızlarını düşürmek | ricarrdo | Donanım, Yazılım ve Internet | 13 | 30-06-2009 00:45 |
| aynı ağdaki başka bilgisayların gücünü kullanmak mümkünmüdür? | o1sistemci | Donanım | 6 | 23-04-2009 11:52 |
| Ağdaki Kullanıcının İnternetini Nasıl Kapatabilirim?Yardım Lutfen | siprulec | Networking - Ağ Güvenliği | 6 | 29-12-2007 21:57 |
| ağdaki win xp yüklü bilgisayarın oturum açma şifresi | cakal | Yardım | 2 | 28-03-2005 13:40 |
|
|