ağdaki bilgisayarlara girebilme.Arkadaşlar bulunduğum yerde aynı wireless üzerinden bir çok kişi internet bağlantısı yapıyor. ve bu kişilerin bilgisayarlarının ekran görüntüsünü görmek veya dosyalarını görebilmek istiyorum :D :sleep1: :001_9898: (zevk için sadece :D)
Konu romsage tarafından açılmış, 1124 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağdaki bilgisayarlara girebilme. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1124. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #205002
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bulunduğum yerde aynı wireless üzerinden bir çok kişi internet bağlantısı yapıyor.
ve bu kişilerin bilgisayarlarının ekran görüntüsünü görmek veya dosyalarını görebilmek istiyorum (zevk için sadece )bi çok program kullandım. bilgisayarları görüyo. kimisine bastığımda "ağda böyle bi bilgisayar yok" diyo, kimisindede kullanıcı adı ve şifre istiyo. istemeyendede pek bişi yaşayamadım sanırım kullandıım programlardan olsa gerek onlardada sadece mal gibi shared files ı yazıcıları vs görebildim. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=197529 benim için ekran görüntüsü yeter + bildiğim bişi wireless ın iyi bi firewall sistemine sahip olduğu. galiba sanırım. lütfen kullanışlı bi program adı söyleyinde onları deniyim. (bide basit olursa sevinirim.) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #113601 Yer: Ankara
Karma etkisi: 1231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 122525
|
İlk mesajında isitiyorsun bunu öyle mi?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2005
Üye numarası: #1262
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 455
|
http://www.wardom.org/ag-uzerinde-pa...k-t164350.html
Azcık 3-5 konu aşağı bakarsan görürsün.. Screen Shot zor, trojan veya remote program yüklemen lazım karşı pc.ye |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #205002
![]() Karma: 10
|
merak etme yeterince araştırdım forumu.
eet screen istiyorum. (oda olur yani) kimsenin bilgisayarına program atmadan olur mu diye düşünmüştüm. yani tamamen çaktırmadan. program atmadan. sanırım imkansız gibi gözüküyor. teşekkrler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #26286
Karma etkisi: 700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 69207
|
Trojan,keylogger vs gıbı bır yazılım olmadan ımkansız gıbı bısey kardeş...Olsa dükkan senin walla
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2008
Üye numarası: #238914