Ağdaki Bilgisayarların Log Bilgilerini Kayıt etmeMerhebalar ben bir şirkette bilgi işlem personeli olarak çalışmaktayım. sizden ricam Tüm personellerlin bilgisayarlarında girdiği siteler msn facebook v.b. sohbet programlarındaki konuşmaları girdiği klasörler gibi kayıtları tutan bir program arıyorum
Konu agasar_ts61 tarafından açılmış, 228 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağdaki Bilgisayarların Log Bilgilerini Kayıt etme konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 228. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #355228
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Merhebalar
ben bir şirkette bilgi işlem personeli olarak çalışmaktayım. sizden ricam Tüm personellerlin bilgisayarlarında girdiği siteler msn facebook v.b. sohbet programlarındaki konuşmaları girdiği klasörler gibi kayıtları tutan bir program arıyorum Engin Bilgilerinize dayanarak sizden yardım istiyorum ve yardım edecegınızı umuyorum veTeşekkürlerimi sunuyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #450196 Yer: Karabük
Karma etkisi: 8783
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 877907
|
sanırım 1st Class üyelik alarak aradığın şeyleri bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #355228
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
tamam üye olana kadar birisi yardımcı olabilicekmi acaba :d
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Microsoft Internet Security and Acceleration Server, isteklerinizin internet ile ilgili bölümünü karşılayacaktır. Bir çok alternatifi piyasada mevcut.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Audacity 1.2.6 Freware (Müzik Kasedinden Bilgisayara Mp3 Kayıt Programı) | lazasker | Programlar | 1 | 20-01-2007 03:26 |
| Web Cam Kayıt ( Umarım Verilmemiştir ) | Lazuri | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 11 | 02-07-2005 18:57 |
| Tv kartından bilg. kayıt etme | lancelot_4141 | Programlar | 7 | 03-06-2005 16:55 |
|
|