Ağdaki İnternet Yapılanmasına no entry..(?)Arkadaşlar, sizden ricam; internet paylaşımında bulunduğum bir ağda bazı kullanıcıların internete erişmelerini istemiyorum.. TCP/IP yapılandırmasına girmelerini engelleyecek bir program/çözüm önerisi? tşk.
Konu caglarslan tarafından açılmış, 380 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağdaki İnternet Yapılanmasına no entry..(?) konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 380. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78849
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -94
|
Arkadaşlar, sizden ricam; internet paylaşımında bulunduğum bir ağda bazı kullanıcıların internete erişmelerini istemiyorum.. TCP/IP yapılandırmasına girmelerini engelleyecek bir program/çözüm önerisi?
tşk. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #86427
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 13
|
Local de mi yoksa domaindemi eğer domaindeyse çok basit localde ise gatwayleri değiştir veya internet explorera proxy ata o zaman kimse giremezz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
|
emre tşk ediyorum desteğin için... proxy ata(?)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
amacın tcp-ip yapılandırmalarına girmelerini engellemek ise,windowsta user hakkı olan bir kullanıcının buraya girme hakkı yoktur,sadece power user ve administrator grbunun bu hakkı vardır..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
|
naumoski, bende senin bahsettiğin yöntem ile çözdüm durumu.
tşk. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|