Ağdaki Kullanıcının İnternetini Nasıl Kapatabilirim?Yardım LutfenArkadaslar 4 portlu modemımı komsu arkadaslara paylastırdım biri para odemediği için kapatacam portunu ama o konu hakkında bilgim yok bilen varsa aranızda paylasırsanız cok mutlu olurum...
Konu siprulec tarafından açılmış, 676 kişi tarafından görüntülenip, 6 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağdaki Kullanıcının İnternetini Nasıl Kapatabilirim?Yardım Lutfen konusundaki toplam yorum: 6, okunma sayısı: 676. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111610
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaslar 4 portlu modemımı komsu arkadaslara paylastırdım biri para odemediği için kapatacam portunu ama o konu hakkında bilgim yok bilen varsa aranızda paylasırsanız cok mutlu olurum...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2007
Üye numarası: #103998 Yer: GABAR'da PUsU da
Karma etkisi: 38
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3204
|
sifreyi degiS
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
dostum o kişinin ethernet kablosunu modemden sök olsun bitsin
![]() saygılar |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111610
![]() Karma: 10
|
arkadaslar
modem o kişide o sebeple işim zor portları kapatmayı denedım...Ne yapacagım ?? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #8409 Yer: California LA
Karma etkisi: 5041
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 502853
|
Alıntı:
kullandığınız ipler otomatik değilse ip ayarlarından kendi elle verdiğin iplere uygun ip ver gerçi giremeyince eminim modemi kurcalar yada her hangi bir şeylerleriyle ilgilenir problem yaşamamak için kendine ait bir adsl al derim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #143638 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 13726
|
modem onlardaysa, kendini onlardan kurtar. yani kendine bi modem al veya sen ödeme yapmayı durdur hehe
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
modem markasını falan söyleseydin girme ne yardımcı olurlardı. Zaten wardom arama yap adsl baglantı diye orda bi sürü konu çıkıyoo bulabilirsin port kapatmak farklı bir şey bi de usta biraz kurcala wardomu bulursun dediğim gibi adls baglanmak diye ama modem onlarda ise adam internete giremediğini anlarsa zaten bakar o kadar s l k değil dir her hal
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|