ağdaki pc ler hakkında yardımcı olurmusunuzöncelikle herkeze slm.arkadaşlar benim sormak istediğim benim internetim var.yani modem bende.bu ağa bağlı olarak 2 pc wireless ile internete bağlanabiliyor.benim işletim sistemim vista.diğerleri ise windows7.ben bu ağdaki pclerin wepcam görüntülerini
Konu giray2650 tarafından açılmış, 152 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağdaki pc ler hakkında yardımcı olurmusunuz konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 152. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2010
Üye numarası: #444711
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
öncelikle herkeze slm.arkadaşlar benim sormak istediğim benim internetim var.yani modem bende.bu ağa bağlı olarak 2 pc wireless ile internete bağlanabiliyor.benim işletim sistemim vista.diğerleri ise windows7.ben bu ağdaki pclerin wepcam görüntülerini kendi pcme aktarmak istiyorum.yani wepcamını çalıştırmak istiyorum ve görüntüleri istiyorum.ne yapmalıyım.detaylı anlatabilecek bi arkadaşımız varmı.karşı pclere ip nosunu öğrenirim.sabit ipde alabilirim ve karşı pclere program falan yükleyebilirim.ama yüklediğim programların iconu falan olmamalı.arkaplanda çalışmal.yine karşı pclerde esed nod32 yüklü.güvenlik duvarlarıda kapalı.ne yapabilirim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Third party network izleme programlarının bazıları bu isteğe cevap verebiliyor fakat aklımda bir isim yok. Fakat trojan ve türevi yazılımların bir çoğunda istediğin özellikler mevcut. Bu bölüme göz atmanı öneririm.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Google Adwors hakkında sorularım var yardımcı olun lütfen. | CrasHero | AdSense/AdWords | 0 | 12-07-2011 16:49 |
| Keyloger Hakkında Yardımcı Olurmusunuz :) | Tramisü | Çöp Kutusu | 4 | 07-11-2010 13:14 |
| Bu KeyLoggermı Trojenmi ?? Yardımcı Olurmusunuz Dostlar : ) | redterror | Trojans/Viruses/Worms | 2 | 31-03-2009 01:34 |
| Atamız İle İlgili Kitaplar | MATRIX_90 | Mustafa Kemal ATATÜRK | 0 | 07-02-2007 10:07 |
|
|