agdaki pclere nasıl baglanılır?slm arkadaslar size birkac sorum olacak biz oturdugumuz apartmanda ag cektik ben diger pc lere nasıl baglanabilirm ag baglantılarıma girdigimde onların pclerini görüyorum ama girmek için sifre istiyor sifreyi nasıl
Konu xtasahax tarafından açılmış, 907 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
agdaki pclere nasıl baglanılır? konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 907. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #112813
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
slm arkadaslar
size birkac sorum olacak biz oturdugumuz apartmanda ag cektik ben diger pc lere nasıl baglanabilirm ag baglantılarıma girdigimde onların pclerini görüyorum ama girmek için sifre istiyor sifreyi nasıl bulabilirm? yardımlarınız için herkese tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16901 Yer: yeniden Ankara
Karma etkisi: 13966
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1395560
|
eğer xp kullanıyorlarsa administrator kullanıcısını bir dene.Çoğu zaman şifre boştur.onun haricinde şifrelerini bulmak için trojan yedirmekten başka çaren yok.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #123673
|
ağ paylaşımında xp kullanan bilgisayarda admin şifresi yoksa maalesef giremez. öncelikli olarak guest hesabının açık olması gerekir. ve bu hesabın şifresini bilmek gerekir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #67987
|
başlat çalıştıra \\ip adresi\c$ yazarak admin sifreleri ile bağlanabilirsin paylaşılmış dosyalarını görmek içinde \\ip adresi\ yazarak bağlanabilirsin iyi çalışmalar
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|