Ağdan Engellenen Sitelere Erişmek.merhaba arkadaşlar. ankarada askerik yapmaktayım. bi internet odamız var. bugüne kadar istediğimiz sitelere girer çıkardık ama artık girememekteyiz. MEBS TB.K.LIGI ERISIM ENGELLENDI ERISMEYE CALISTIGINIZ SITE YONERGE GEREGI ENGELLENMISTIR diyor sürekli
Konu netsenle tarafından açılmış, 1230 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Ağdan Engellenen Sitelere Erişmek. konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1230. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100924
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar. ankarada askerik yapmaktayım. bi internet odamız var. bugüne kadar istediğimiz sitelere girer çıkardık ama artık girememekteyiz.
MEBS TB.K.LIGI ERISIM ENGELLENDI ERISMEYE CALISTIGINIZ SITE YONERGE GEREGI ENGELLENMISTIR diyor sürekli ve giremiyoruz. cgi proxy siteleri denedim ama onlardada sorun tamamen ortadan kalkmış değil. büyük çoğunluğa yine giremiyorum. ogame.com.tr hotmail.com gibi birçok site yasaklı. ebuddy den msnye giriyorduk oda öldü. bu konu hakkında bi paylaşımı olan olursa sevinirim valla. 135 gün kaldı nete giremiyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=108555 saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3142
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 10
|
Biz çarşıyı üç ayda bir görüyorduk,bu ne lüks böyle.Sık dişini biraz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -461
|
dostum benim de benzer bi sorunum vardı.
msn için hopster diye bi program önerdiler. burdan indirebilirsin web sayfalarını nası çözersin bilemiyorum.ben bu siteyi kullanarak giriyodum. ama snin işe yaramıyo dediğin cgi proxy siteleri bunlar oluyo heralde. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #3302 Yer: istanbul
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -974
|
muhtemelen bir web/url filtering sistemi kullanıyorlar eğer gerçekten akıllı bir sistemse Websense ve ISS'in Web Filter'ı gibi bunları geçmek çok zor çünkü gönderdiğiniz paketlerinin içindeki header'lardaki url bilgisine kadar kesebiliyorlar bu durumda web üzerinden bir proxy kullansanız bile bunu algılayabiliyorlar eğer böyle birşey varsa tek çözümü ssl proxy kullanmak ancak bunlarda tamamen paralı hizmetler
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|