ağı şifrelemek...arkadaşlar merhaba, evde 2 bilgisayar kullanıyoruz. ev ağı da kurulu bilgisayarlarda. Arkadaşım benden habersiz istediği zaman istediği dosyayı benim bilgisayarımdan paylaşıma açıp kendi bilgisayarına alabiliyor. Ben ise bundan bazen rahatsızlık
Konu falloutboy tarafından açılmış, 628 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağı şifrelemek... konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 628. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2007
Üye numarası: #125572
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
arkadaşlar merhaba, evde 2 bilgisayar kullanıyoruz. ev ağı da kurulu bilgisayarlarda. Arkadaşım benden habersiz istediği zaman istediği dosyayı benim bilgisayarımdan paylaşıma açıp kendi bilgisayarına alabiliyor. Ben ise bundan bazen rahatsızlık duyuyorum. Acaba nasıl şifreleyebilirim sürücülerimi? ( Örneğin yine benden habersiz benim bilgisayarımdan açacaktır paylaşıma ama kendi bilgisayarından benim sürücüye veya dosyaya girmek isterken şifreyle karşılaşacaktır ) Bunun gibi yani...
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=137044 WİNXPPROFESSİONAL kullanıyorum. Yardım edin lütfeeeeen... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #48909 Yer: sysprep.exe
Karma etkisi: 55
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4812
|
arkadaşın senin pc ne oturmuyorsa ntfs ise efs ile şifrele gitsin ama yedek alırken sertifikanı da al
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
sevimlihacker ın dediğini yapabilirsin ama bunu hdd e yaptığını düşünemiyorum satler sürer heralde her bir dosyayı şifrelemek
![]() ![]() neyse bence kullanıcı şifreni değiştir başka profil varsa onlarıda sil ya da şifrelerini değiştir =) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #61329
![]() Karma: 10
|
bence bu klasör gizleme yöntemini kullan biraz basit ama göremiyecektir. göremeyincede girmesi zaten zor klsör aç ad değiştir yap Alt la birlikle 255 yap basılıyken sonra özelliklerine gir klasörün simge değiştire gir orda boş simmge var onu seç tmm yap o dosyalarınıda c de windos klasörünün içine biyere at.olsun bitsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #78849
![]() Karma: -94
|
adamım Guest hesabını aktif edip, bu hesaba şifre ver.. bakalım kim nasıl giriyormuş
![]() iyi çalışmalar by caglarslan |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|