ağımdaki bilgisayarların mac adresleri üzerinden internet bağlantısını açmak-kapamakevet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. ağımda kontrol edeceğim en az 150-200 bilgisayar olacak. ben bunların fiziksel adresleri üzerinden internet erişimlerini sınırlamak istiyorum. öyle bişeyki bu bana gelip bir haftalık internet ücreti
Konu shadowFire tarafından açılmış, 899 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağımdaki bilgisayarların mac adresleri üzerinden internet bağlantısını açmak-kapamak konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 899. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #75878
Karma etkisi: 1178
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 117254
|
evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
ağımda kontrol edeceğim en az 150-200 bilgisayar olacak. ben bunların fiziksel adresleri üzerinden internet erişimlerini sınırlamak istiyorum. öyle bişeyki bu bana gelip bir haftalık internet ücreti verecekler ve ben bir haftalığına o bilgisayarın internete erişimine olanak sağlayacam. internet zamanı dolduğu zamanda kapatabilecem erişimini ama ağımdaki diğer bilgisayarların bundan etkilenmesini istemiyorum. kısacası ben handycafe veya easycafe gibi birşey arıyorum ama mac adresleri üzerinden işlem yapabileceğim bişey. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=239175 internette araştırdığım kadarı ile bir site buldum. adresi BURASI. içerdeki little:eye gibi bir program. yardım etmek isteyen arkadaşlar içeriye bi göz atıp programın neler yapabileceği hakkında fikir sahibi olurlar veya daha farklı fikirleri olan arkadaşlarıda dinlemek isterim. ümidim yok ama yinede yazmak danışmak istedim sizlere. çünkü istediğim kolay bişe değil. kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
arkadaşım senin baktığın program sadece sistem izleme yazılımı .Yani Sistem de ne oluyo ne bitiyo onu izleyebiliyorsun.Acıklamalarından anladığım kadarıyla sitenin.Boyle buyuk bir network yoneteceksen Server tabanlı sistem ve bu sistemler uzerinde kullanılar yazılımlar kullanmalısın.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=239175 Sana tavsiyem bir windows server kur ve onu uzerinde isa server kurarak tum bilgisayarların gatewayını ısa uzerine yonlendirirsen istediğin işlemi yapabilirsin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #16896
Karma etkisi: 8
![]() Karma: 12
|
Merhaba;
server 2003 kur dhcp servisini aktif et modemin ipsini 10.0.0.1 yap dhcp'de 10.0.0.50 den 10.0.0.253 şeklinde ip dagıtıcak şekilde ayarla default gateway'i 10.0.0.254 yap otomatik ip alan herkezin gateway'i 254 olsun internet vermek istedigin kullanıcıların ip'lerini mac adresleri ile birlikte reservation ip yapıp gatewaylerini 10.0.0.1'e çek Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=239175 en basit yöntem bu olsa gerek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2008
Üye numarası: #301282
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
metalsutcu br networkcu olarak tebrık ederım cok kısa öz ve acıklayıcı anlatmısın yapması geren en guzel ve guvenlı yönetım bu şeklde olur.....server 2003 halleder işini ......
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #14278
Karma etkisi: 1334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 132628
|
shadow fire modemin MAC table bolumunden istedigin pc nin mac adresine bloke koyabilir ve istedigine izin verebilirsin bu isine yaramaz mı
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|