ağımdaki bilgisayarların mac adresleri üzerinden internet bağlantısını açmak-kapamak

evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. ağımda kontrol edeceğim en az 150-200 bilgisayar olacak. ben bunların fiziksel adresleri üzerinden internet erişimlerini sınırlamak istiyorum. öyle bişeyki bu bana gelip bir haftalık internet ücreti Konu shadowFire tarafından açılmış, 899 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.

Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!

Karşı sistemi kendi makineniniz gibi kullandıran uzaktan yönetim programı.
  • Canlı ekran izleme,vnc ve mouse kontrolü
  • Antiviruslerce %100 tanınmaz, güncelleme garantili
  • Ortam sesi dinleme
  • Webcam izleme
  • Online/offline keylogger
  • Kopyala/Yapıştır, Clipboard Yöneticisi (Canlı)
  • Warlogger desteği
  • Çalıştırma,upload,download,yeniden adlandırma,silme,gizli çalıştırma,thumbnail görüntüleme(indirmeden dosya görme)
  • Registry yöneticisi (tam özellikli)
  • Msn şifrelerini ve geçmişteki tüm adresleri çıkartma
  • Firefox şifrelerini çözme
  • Görev yöneticisi, görev sonlandırma
  • Çalışan programları listeleme
  • Bağlı sistemlerin yaptığı işlemleri tek listede görme!
  • Binder / dosya birleştirici
  • Virus tipinde resource kullanmadan bindleme özelliği
  • Mp3,resim,jpeg,vs her türlü dosya ile birleşip,exploitler ile link üzerinden,htmlden yayılır
  • Keyloggerda dll kullanmadan system hooklarıyla loglama ve tabii dll kullanmadan kimse yapamıyorken %100 sisteme zarar vermeden stabil bütün dünya dillerinde loglama.
  • Internet Explorer 9 şifre çözme
  • Chrome Şifreleri (bütün sürümler)
  • Firefox Şifreleri (bütün sürümler)
  • Internet Exporer Şifreleri (bütün sürümler)
  • Safari Şifreleri (bütün sürümler)
  • Reklam Bot ile site reklamı, dosya yükletme, bulaştırma,vs. MSN,Yahoo Messenger,ICQ ve AIM sistemlerinin hepsini tanır. Reklam bot aynı anda birden fazla sisteme komut verebilir.
  • Browserda geçmiş verileri, form girdilerini kayıt edip trojandan erişme
  • Klavye Kilitleme
  • Mouse Kilitleme
  • Masaüstü Gizleme
  • Sistemlere takılı flash/usb disk varsa bulaştırma Birden fazla sisteme aynı anda autorun oluşturabilir.
  • Uzaktan exe yükletme Aynı anda birden fazla sisteme exeleri tek komutla yükletebilir.
  • Fake sistem kilitleme. Tek tıklama ile karşı sistemi restart/yeniden başlat moduna geçmiş gösterip kilitleme. Kullanıcı fişten çekmediği sürece siz istemedikçe bilgisayarı kapatamaz, yeniden başlatamaz.
  • Karşı sistemin yeniden başlatılma talebinde masaustu ve bütün ekranı kapanıyor gibi gösterip kapanış sesini çalara kullanıcıyı bekletme. Kullanıcı sistemi kapatmak istediğinde siz izin vermezseniz windows kapanmaya çalışıyor gibi görünür ancak yonetim panelinden her türlü işlem yapılır.
  • Sistem servislerini yönetme
  • Outlook şifreleri çözme. (bütün outlook versiyonları outlook expressler dahil)
  • Otomatik güncelleme özelliği ile yakalanma durumunda kısa sürede otomatik güncelleme alma
Sadece 690 TL! Satın almak için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca, iki farklı üst sürümü var:
Özel Trojan 990 TL: İstediğiniz isimle çalışıp, istediğiniz yere kopyalanır ve başlangıçta, msconfig'de, registry'de görünmez.
ÖZEL TROJAN 1490 TL: Görev yöneticisinde ve sistemin hiç bir yerinde görünmez.

Sürümler: 1200 TL: - Kimsenin bulamayacağı şekilde çalışır!> m3hm3t. 1750 TL: %100 gizlidir, RAM'de çalışır ve bentrojanim.exe olarak çalışsa dahi hiç bir yerde görünmez.

Wardom.Com.TR bir bilgisayar güvenliği sitesidir; hack konuları bilgisayar güvenliğinin ve bilgisinin uç noktaları olduğundan dolayı, kullanıcıları bu konularda bilgilendirmek ve güvenliklerini arttırmak için yazılmaktadır.

Geri Dön   Wardom.Com.TR > Bilgisayar Güvenliği > Networking - Ağ Güvenliği
Üye Ol Sözlük Üye Listesi Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Konu Başlıkları: acmakkapamak adresleri agimdaki baglantisini bilgisayarlarin internet mac uzerinden
Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
ağımdaki bilgisayarların mac adresleri üzerinden internet bağlantısını açmak-kapamak konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 899.

Eski 18-10-2008, 22:52   #1
shadowFire
1st Class WarrioR

shadowFire's Avatar

Üye numarası: #75878
Karma etkisi: 1178 shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000shadowFire seviye: 2000
1stClass Üye 
Question ağımdaki bilgisayarların mac adresleri üzerinden internet bağlantısını açmak-kapamak

evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

ağımda kontrol edeceğim en az 150-200 bilgisayar olacak. ben bunların fiziksel adresleri üzerinden internet erişimlerini sınırlamak istiyorum. öyle bişeyki bu bana gelip bir haftalık internet ücreti verecekler ve ben bir haftalığına o bilgisayarın internete erişimine olanak sağlayacam. internet zamanı dolduğu zamanda kapatabilecem erişimini ama ağımdaki diğer bilgisayarların bundan etkilenmesini istemiyorum.

kısacası ben handycafe veya easycafe gibi birşey arıyorum ama mac adresleri üzerinden işlem yapabileceğim bişey.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=239175

internette araştırdığım kadarı ile bir site buldum. adresi BURASI. içerdeki little:eye gibi bir program. yardım etmek isteyen arkadaşlar içeriye bi göz atıp programın neler yapabileceği hakkında fikir sahibi olurlar veya daha farklı fikirleri olan arkadaşlarıda dinlemek isterim.

ümidim yok ama yinede yazmak danışmak istedim sizlere. çünkü istediğim kolay bişe değil. kolay gelsin
shadowFire Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Görüntülediğiniz konu içerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Wardom Internet Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.Knın 125. Maddesine göre yayınlanmakta olup içeriğinden yazarı sorumludur. Bu konu hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için webmaster \@wardom.org adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) gün içerisinde Wardom yönetimi olarak tarafımızca gereken işlemler yapılacak ve avukatlarımız size dönüş yapacaktır.
Eski 18-10-2008, 23:15   #2
HYPERVİSOR
Daimi Üye

HYPERVİSOR's Avatar

Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943 HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000HYPERVİSOR seviye: 2000
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

arkadaşım senin baktığın program sadece sistem izleme yazılımı .Yani Sistem de ne oluyo ne bitiyo onu izleyebiliyorsun.Acıklamalarından anladığım kadarıyla sitenin.Boyle buyuk bir network yoneteceksen Server tabanlı sistem ve bu sistemler uzerinde kullanılar yazılımlar kullanmalısın.
Sana tavsiyem bir windows server kur ve onu uzerinde isa server kurarak tum bilgisayarların gatewayını ısa uzerine yonlendirirsen istediğin işlemi yapabilirsin.
HYPERVİSOR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 25-10-2008, 20:38   #3
metalsutcu
Hızlı Çırak

Üye numarası: #16896
Karma etkisi: 8 metalsutcu seviye: 10

Merhaba;
server 2003 kur dhcp servisini aktif et
modemin ipsini 10.0.0.1 yap
dhcp'de 10.0.0.50 den 10.0.0.253 şeklinde ip dagıtıcak şekilde ayarla
default gateway'i 10.0.0.254 yap otomatik ip alan herkezin gateway'i 254 olsun
internet vermek istedigin kullanıcıların ip'lerini mac adresleri ile birlikte reservation ip yapıp gatewaylerini 10.0.0.1'e çek
en basit yöntem bu olsa gerek.
metalsutcu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-01-2009, 03:55   #4
paris_carsii
Çırak

Üye numarası: #301282
Karma etkisi: 0 paris_carsii seviye: 10

metalsutcu br networkcu olarak tebrık ederım cok kısa öz ve acıklayıcı anlatmısın yapması geren en guzel ve guvenlı yönetım bu şeklde olur.....server 2003 halleder işini ......
paris_carsii Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-01-2009, 01:22   #5
Reset
Forum Kalfası

Reset's Avatar

Üye numarası: #14278
Karma etkisi: 1334 Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000Reset seviye: 2000

shadow fire modemin MAC table bolumunden istedigin pc nin mac adresine bloke koyabilir ve istedigine izin verebilirsin bu isine yaramaz mı
Reset Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Üye Olmadan Yorum Yazmak İçin Tıklayın!
Konudaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 899.

Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama

Gönderme Kuralları