ağımdaki pcden dosya alamiyorumarkadaşlar ağındaki pcden dosya alamiyorum ağımdaki pcye giribiliyorum ancak dosya alamiyorum bunu nasil cözebilirim?
Konu dreamer_54_54 tarafından açılmış, 487 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ağımdaki pcden dosya alamiyorum konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 487. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #83604 Yer: sakarya
Karma etkisi: 7
![]() ![]() Karma: 111
|
arkadaşlar ağındaki pcden dosya alamiyorum ağımdaki pcye giribiliyorum ancak dosya alamiyorum bunu nasil cözebilirim?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #25757 Yer: C:\perl\bin>
Karma etkisi: 22524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2250920
|
Almak istedğin dosyayı ağda paylaşıma açtın mı?
saygılar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
acik acik olmasinada olmuyor dosya yazmaya karşi gibilerinden bişiler diyo anlamadim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5222
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 328
|
Kardeş paylaşıma açtığın dosyanın salt okunur olup olmadığına bak,salt okunursa salt okunursa bu özelliği kaldır ve paylaşıma açtığın yerin altında "AĞ KULLANICILARI DOSYALARIMI DEĞİŞTİREBİLSİN"diye bir seçenek ve yanında kutucuk var o kutucuğu işaretler olur.Olmazsa ne gibi bir şey yazdığını söylersen yardımcı olmaya çalırız.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
bu altta yazdiğim seyi diyor
kopyalanamiyor erişim engellendi diskin dolu veya yazmaya karşi korumali olmadiğindan ve dosyanin su anda kullanimda olmadiğindan emin olun |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|