ahmet kaya'nın yasaklanması ile ilgili komik olan;sayın smod necdet35 önceki konuyu kapayıp demiş ki; -- Yönetim Ahmet Kayanın bölücü terör örgütü ile anılması sebebiyle klip ve şarkılarının paylaşımını yasaklamıştır , yönetim buna karar vermiştir ve pekte
Konu Joker tarafından açılmış, 132 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3320283
|
sayın smod necdet35 önceki konuyu kapayıp demiş ki;
-- Yönetim Ahmet Kayanın bölücü terör örgütü ile anılması sebebiyle klip ve şarkılarının paylaşımını yasaklamıştır , yönetim buna karar vermiştir ve pekte komik olduğunu sanmıyorum bu kararın ve konuyu kişisel boyuta çekmeyin bu karar yönetimin kararıdır. -- biri ahmet kaya'nın şarkısını yayınlayacak müzik bölümünde. sonra bir diğeri (smoduyla moduyla...) gelip konuyu siyasileştirecek.. diyecek ki ahmet kaya teröristtir şudur budur. yasaklanan ahmet kaya olacak öyle mi? fikirlerin yasaklandığı hiç bir yer özgür değildir. şidmi siz değil misiniz? şeffaf yonetim adı altında boyle trajikomediler yaratan! Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=522155 yok bilim bilmeden yazmaymış.. siz daha bu forumun önünden geçmemişken ben buralardaydım.. neyi bilip bilmeyeceğimi ölçemiyor muyum? ayıp size. |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Daha fazla zorlama istersen Joker
![]() |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bilgisayar Ile İlgili Komik Sözler | TASADAM | Çöp Kutusu | 3 | 28-07-2008 20:12 |
| Ark Xss ile ilgili bilgisi olan varmı ne oldu xss PESMİ ETTİK | azrail1410 | MSN, ICQ, IM Güvenliği | 2 | 03-05-2007 18:36 |
|
|