Airties RT-205TT " Mac Adresi Değiştirme" YARDIMArkadaşlar bir siteden ban yedim. Pc mac'ını değiştirdim ama siteye hala giremiyorum. Adamlar %99.9 Modem MAC'a ban attılar. Bu Pc den başka bi wireless baglantısı sayesinde o siteye girebiliyorum ama
Konu ZiggY41 tarafından açılmış, 2891 kişi tarafından görüntülenip, 10 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Airties RT-205TT " Mac Adresi Değiştirme" YARDIM konusundaki toplam yorum: 10, okunma sayısı: 2891. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145501
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Arkadaşlar bir siteden ban yedim. Pc mac'ını değiştirdim ama siteye hala giremiyorum. Adamlar %99.9 Modem MAC'a ban attılar. Bu Pc den başka bi wireless baglantısı sayesinde o siteye girebiliyorum ama kendi modemimden giremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz Bana ? Modemimim markası Airties RT-205TT Mac nasıl değiştirecem bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edebilirler mi ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
|
Arkadaşlar Kısacası olayı anlatayım. Bir Online oyun var. Ondan ban yedim. Pc Mac değiştirdim giremedim adamların sitesine dahi giremiyorum oyunu bırakın =) Bu bilgisayardan arkadaşın wireless ine baglantım ve orada siteyede oyunada girebildim ama kendi modemimden giremiorum. ip de deiştirsem aynı bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
pff kaç gün oldu hala bi cevap yok kimse bilmiomu ya
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
![]() Ethernet Mac Adresini değiştire bilirsiniz dns mac adresi ona göre otomatik değişecektir modemin mac adresini değiştirmek için PCI modem olması lazım aksi taktirde ethernet ve usb bağlantın varsa sadece ona bağlanan cihazların mac adresini değiştire bilirsin işini göreceğine inandığım programı upload ettim buradan indirip kullana bilirsiniz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70932
![]() ![]() Karma: 188
|
neobux gibi sitelere çoklu hesap kullanabilmek için modemin mac değiştirmek yeterli olurmu ?
adamların başka ne tür güvenlik önlemleri olabilir ? bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler. bu arada link silinmiş. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #70932
![]() ![]() Karma: 188
|
kimse bir şey bilmiyormu ???
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2010
Üye numarası: #457047
Karma etkisi: 2654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 265277
|
bende usrobotics 9111 marka modem var web arayuzunden mac adresi degiştirme ozelligi var. hatta birkeresinde mac adresini airtiesin yazmıştım.
telekomu aradıgımda ordaki çalışan modemimi airties marka olarak gordugunu soyledi. airties modemlerdede telnet ile baglanarak ifconfig komutu ile degiştirebilirsin. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Kalfası
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
Alıntı:
Kod:
ifconfig eth0 hw ether 00:52:13:26:45:75 Örneğin: ![]() Modeme bağlanıyoruz telnet ile ifconfig ile modemin bölümünü buluyoruz br0 bizim modemin bölümü diğerleri zaten etherbet bağlantı portu gibi ayarlar br0 a değiştirmek için komut yazıyoruz malesef gelen sonuç değişmiyor keşke değişmiş olsaydı bizimde çok çok işimize yarardı ama malesef bu konuda yapacak birşey yok Düzenleyen Balamir : 08-11-2010 at 23:46. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Kalfası
|
RT 205 MODEM İÇİNDE setmac isminde bir program dosyası var sanırım
/bin klasoru yada /usr/bin içinde gormustum asnırım bu "setmac" isimli komut bu işe yarıyor ama denemedim isteyen deneyebilir. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|