Algoritma MantığıSoru: Bir a kabında mavi renk sıvı, b kabında ise turuncu renk olsun, a ve b kablarının içerdikleri sıvıları yer değiştirmek için yürütülmesi gereken işlem adımlarını yazınız. Cevap: Bu soruyu
Konu SecretSilence tarafından açılmış, 76 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Algoritma Mantığı konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 76. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #471623 Yer: Balıkesir Astsubay Meslek Yüksekokulu
Karma etkisi: 1952
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 195000
|
Soru: Bir a kabında mavi renk sıvı, b kabında ise turuncu renk olsun, a ve b kablarının içerdikleri sıvıları yer değiştirmek için yürütülmesi gereken işlem adımlarını yazınız.
Cevap: Bu soruyu çözmek için yardımcı bir c kabı alırız. 1. Adım: a kabının içeriği olan mavi sıvı c'ye boşaltılır. 2. Adım: b bakının içeriği olan turuncu sıvı biraz önce boşaltılan a kabına boşaltılır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=519541 3. Adım: c kabında olan mavi sıvı biraz önce boşalan b kabına boşaltılır. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Aristo Mantığı ve Mantığın Tarihçesi | Forum ustası | Unuttuklarımız / Hatırlatmak İstedikleriniz | 2 | 16-04-2011 01:13 |
| Algoritma Programı // Resimli Anlatım | .::Lord42::. | Resimli Program Anlatımları | 3 | 03-12-2010 02:12 |
| CMS, Forum algoritma listesi | m0liver | Exploiting | 3 | 11-07-2009 20:46 |
| Aristo mantığı | E-SYSTEM | Çöp Kutusu | 3 | 27-05-2008 00:09 |
| Algoritma nedir?Harzemli Kimdir.. | LaTReLL | C/C++ | 14 | 23-01-2008 02:17 |
|
|