Amerikan ordusu nasıl seçiliyor...Amerika ordusu nasıl seçiliyor... amerikada sadece tembel öğrenciler askeri liselere harb okullarına giderlermiş hatta normal lisede okuyamayan atılan disiplin ve psikolojik problemleri olanlar alınıyormuş...hatta askeri lise öğrenci,sinden nefret ediyorlarmış...çünkü askeri
Konu ela__ tarafından açılmış, 840 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #69013
Karma etkisi: 6
![]() Karma: 32
|
Amerika ordusu nasıl seçiliyor...
amerikada sadece tembel öğrenciler askeri liselere harb okullarına giderlermiş hatta normal lisede okuyamayan atılan disiplin ve psikolojik problemleri olanlar alınıyormuş...hatta askeri lise öğrenci,sinden nefret ediyorlarmış...çünkü askeri lise öğrencisi geceleri içip sokakta gürültü yapıp huzuru kaçırıyormuş. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66171 Şimdi bir de Türkiyeye bakalım; bizde 60,70 bin kişinin girdiği sınavdan sağlık ve fiziksel yönden en iyi olanlar alınıyor... İŞTE FARKIMIZ !!! ,Arkadaşlar arattım ama bulamadım yine de daha önce verildiyse kusura bakmayın... |
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68281
Karma etkisi: 7
![]() Karma: 98
|
Doğrudur arkadaşım, hepsi sağdan soldan toplama
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5694 Yer: Balıkesir/Burhaniye
Karma etkisi: 1861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 184907
|
abi bizim kanımızda var savaş varsa bi durum yaparız hemen bi açık oturum
şaka filan bi yana askeri yönden gücümüz mükemmel |
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50137
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 552
|
eziq insanatlar yhaaa
mahalle maçlarında yapardıq bis onnarı memet sen kalee olm ben liberoyum mustafa bak seni sol açıa koyuom bide arka sokakta bi çocuk vardı sarışın onu çaıırın =)) euheueheuh nese güsel paylaşım.. |
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4055
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 388
|
Türkiye zaten asker bakımından akla gelen ülkelerden biri..
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #54037
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3776
|
Verdiğin haberin kaynağı nedir bilmiyorum ama doğru değil arkadaşım. Bizim ordumuz güçlüdür, disiplinlidir fakat mevcut yapısını ve sistemini özellikle Amerikan ordusundan almıştır. Ordular arasındaki fark seçilen insanlarla alakalı değildir. Bizim diğerlerinden farkımız, Vatanımıza, Bayrağımıza ve Milletimize olan sevgi ve bağımızıdr. Yani manevi duyguların ön planda olmasıdır.
Ülkemizde olduğu gibi Amerikan Ordusunda Subay olmakda zordur. Amerika Birleşik Devletlerinde harp okullarının eğitim ve öğretim sisteminde, bu okullarda eğitim ve öğretim süresinin dört yıldır, lisans düzeyinde eğitim ve öğretim yapılır, verilen diplomaların üniversitelerce denkliğinin kabul edilir. Harp okulu mezuniyetinden sonra, kuvvetlerin ihtiyacına ve personelin isteğine uygun olarak, sivil üniversiteler ile askerî nitelikteki üniversitelerde eğitim ve öğretim yapılır. Ayrıca Amerika Birleşik Devletlerinde, harp okullarında öğretim elemanı olabilmek için de, en az yükseklisans öğrenimi yapmış olmak zorunludur. Doktora eğitimi görmüş personel akademik kadroya atanabilmekte ve profesörlüğe kadar yükselebilmektedir. Yani eğitim veren personele kadar seçimlere çok dikkat edilir. Eğitim süresince başarılı olanlar orduya subay olarak girebilirler. Okuma şartları ve disiplin çok ileri seviyededir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=66171 Bizim askerimiz manevi duyguları sebebiyle rahatlıkla canını verebilir. Onlarda can herşeyden önce gelir. Bizleri motive etmek için manevi duygular yeterlidir. Onlar Hollwood tarzı filmlerle motive edilmeye çalışılırlar. Umarım anlatabilmişimdir biraz da olsa ![]() |
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #131 Yer: siz oldu.
Karma etkisi: 49
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4080
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Co-Admin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2199 Yer: Kastamonu - 37
Karma etkisi: 375223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 37520707
|
türk askerinin dünyada eşi benzeri olmadığına herkez hemfikirdir zaten gereksiz post kasmaya gerek yok.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|