Anakartımı deşiştirmek istiyorumMerhaba Arkadaşlar Rd ramli makinalar ve p4 ilk çıktığı zamanlarda bende p4 1.4 işlemcili bir makina toplattım.ama tahmim edeceginiz gibi makina üzerinde sadece rd ram destegi var yani ddr kullanamıyorum
Konu huzuner tarafından açılmış, 252 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Anakartımı deşiştirmek istiyorum konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 252. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29692
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 45
|
Merhaba
Arkadaşlar Rd ramli makinalar ve p4 ilk çıktığı zamanlarda bende p4 1.4 işlemcili bir makina toplattım.ama tahmim edeceginiz gibi makina üzerinde sadece rd ram destegi var yani ddr kullanamıyorum . piyasada rd ram yok olanlarda korkunç pahalı. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=31143 Bende bu sebeplerden dolayı Anakartımı ve ramlarıı degiştirme kararı aldım ama ..şimdi piyasada sunulan anakartlar yeniversiyon benim işlemcime uygun anakartı nederen uygun bir fiyata bulurum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #9003
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 358
|
Bilgisayarcılara bir bak, ikinci el uygun bişiler bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #749 Yer: Turkiye
Karma etkisi: 78
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7041
|
soket 478 li ddr lı bir anakart işini görür.Ama anakartı değiştirecegine performansı iyi bir kartsa bence ramlerini yukselt 2.el ramde bulabilirsin bu sitede 2.el ram ve anakartlar var.
http://www.gittigidiyor.com/main/sea...ch_type=detail |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19277 Yer: istanbul
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41568
|
bence hiç uğraşma akradasım git güzel bide işlemci al.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|