Android isletim sistemi kullanan cihazlari root nasil yapilirhttp://paylas.nl/wp-content/uploads/2012/01/SuperOneClickv2_0.png Google tarafindan acik kaynak kodlu hazirlanmis olan Android isletim sistemi mobil ve tablet cihazlari tarafinda kullanilan bir isletim sitemidir. Bu isletim sistemi kurulumu esnasinda firmalar bazinda eklenmis olan bir
Konu blnt tarafından açılmış, 96 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Android isletim sistemi kullanan cihazlari root nasil yapilir konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 96. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Sep 2005
Üye numarası: #36363 Yer: rotterdam
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 60
|
![]() Ust bolumdeki tum islemler tamamsa indirdigimiz dosyadan superoneclick.exe dosyasina tikliyoruz ve karsimiza gelen menuden root butonuna tikliyarak islemin gerceklesmesini bekliyoruz. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=521392 Superoneclick indir Alintidir |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2011
Üye numarası: #562625
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 28580
|
root yapıpta telefonu garantiden çıkarmanın amacı nedir bu kadar önemli root olupta ne olucak
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #4844 Yer: im o ayakları ...
Karma etkisi: 65086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 6506929
|
Alıntı:
yani cihazda admin yetkilerini alırsın bir çok işlem için gereklidir aslında cihazın asıl gücünü ve işlevselliğini kullanmak istiyorsan root olmalısın ayrıca root işlemini aynı yöntemlerle kapatırsın buda garantini devam ettirir. edit: yukardaki program her cihazı root yapmaz. bir çok modelin ve rom sürümünün farklı root işlemi vardır. denemeden önce araştırın sonra telefonunuzda kalıcı hasar bırakmayın ![]() Düzenleyen VoLKæN : 30-01-2012 at 13:37. |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Visual Basic.Net ile Remote Chat Nasil Yapilir? | Stctr | Genel Programlama | 0 | 22-12-2009 17:49 |
| Cift Isletim Sistemi Hakkında Yardım??? | Rob | Yardım | 5 | 31-03-2006 21:16 |
| Türklerin Isletim sistemi Pardus | volkan_al | Programlar | 11 | 28-03-2006 17:49 |
| unix arka kapıları | zibidi | Vulnerabilities - Güvenlik Açıkları | 7 | 25-12-2004 19:09 |
|
|