Android kullanıcıları Yardım-Destek başlığıUzun zaman sonra merhaba, Forumun çok eskilerindenim uzun zamandırda giriş yapmıyordum :) Android konusunda her türlü yardım ve sorularınızı bu başlık altından sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım... www.turkdroid.net sitesinin sahibiyim.Android konusunda
Konu TheNorth tarafından açılmış, 63 kişi tarafından görüntülenip, 0 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Android kullanıcıları Yardım-Destek başlığı konusundaki toplam yorum: 0, okunma sayısı: 63. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #1453 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 84
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7562
|
Uzun zaman sonra merhaba,
Forumun çok eskilerindenim uzun zamandırda giriş yapmıyordum ![]() Android konusunda her türlü yardım ve sorularınızı bu başlık altından sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım... www.turkdroid.net sitesinin sahibiyim.Android konusunda fazlasıyla bilgi sahibiyim.. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Android Teller için program arşivi-2011 | merli | Cep Telefonları | 0 | 13-06-2011 12:26 |
| Öğretmen; Buluşu için destek istedi, kömür gönderdiler | lilikum | Güncel | 1 | 27-03-2010 16:38 |
| AKP'den yardım yağmuru | cemicum | Siyaset | 31 | 24-07-2007 14:27 |
| Ağ daki kullanıcıları izleme yardım? | TrI-C | Networking - Ağ Güvenliği | 1 | 23-01-2006 16:50 |
|
|