Animal Fotomanipülasyon Yarışması Sonuçlarıhttp://i31.tinypic.com/23wte0j.jpg -1- ayqut[x], seawolf adlı çalışmasıyla bu dönemin PhotoShop Birincisi olmuştur. 3 Ay boyunca PHOTSHOP BİRİNCİSİ ünvanını taşıyacaktır. http://i41.tinypic.com/1zvanw5.jpg -2- muhsinpala, bearshark adlı çalışması ile 2. olmuştur. 3 ay boyunca
Konu ArCaDeA tarafından açılmış, 970 kişi tarafından görüntülenip, 24 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Animal Fotomanipülasyon Yarışması Sonuçları konusundaki toplam yorum: 24, okunma sayısı: 970. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #21601 Yer: istanbul
Karma etkisi: 8638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 862804
|
![]() -1- ayqut[x], seawolf adlı çalışmasıyla bu dönemin PhotoShop Birincisi olmuştur. 3 Ay boyunca PHOTSHOP BİRİNCİSİ ünvanını taşıyacaktır. ![]() -2- muhsinpala, bearshark adlı çalışması ile 2. olmuştur. 3 ay boyunca PHOTOSHOP İKİNCİSİ ünvanını taşıyacaktır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=305625 ![]() -3- kenjori, PİT-AYGIR adlı çalışması ile 3. olmuştur. 3 ay boyunca PHOTOSHOP ÜÇÜNCÜSÜ ünvanını taşıyacaktır. ![]() Yarışmada derece yapan tüm arkadaşlarımı ayrı ayrı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim Ayrıca El-emeği, göz-nuru değerli çalışmalarıyla yarışmaya katılan tüm PS-USER larına ve değerli oyları ile yarışmayı destekleyen bütün WARDOM haklkına teşekkür ederim.. . Düzenleyen ArCaDeA : 02-09-2009 at 03:42. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2008
Üye numarası: #202237 Yer: le yeksan....
Karma etkisi: 11561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1155205
|
Tebrik ediyorum arkadaşlar... Diğer çalışmalar da çok güzeldi.. Hepinizin emeğine sağlık..
Aykut, ayrıca tebrikler.. Bir de ben öğrenebilsem ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
En Güzel İmza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #172331 Yer: Karabük
Karma etkisi: 29382
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2937216
|
yarışmaya katılan tüm arkadaşlara tebrkler. çok güzel çalışmalar vardı. seawolf çoğu kişinin favorisiydi zaten
![]() devaord'u da baya beğenmiştim. o da güzeldi ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
PhotoShop Birincisi
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #64635 Yer: Photoshop Layer's
Karma etkisi: 4406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 439990
|
Alıntı:
Teşekkürler Unzile abla Yarışma konusu çok güzel seçilmiş, Arcadea hocama bu eğlenceli konu için teşekkür ederim Yarışmadaki bütün çalışmalar çok güzeldi ve oylamaya katılmak bile bu yüzden çok zordu. Oylamaya ve yarışmaya katılan herkese bu güzel yarışma ortamını hazırladıkları için teşekkür ederim![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2006
Üye numarası: #52117 Yer: VikinGLand
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1929988
|
Hepsi birbirinden guzel, hepinizi tebrik ederim. Basarilar..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Çalışmaların gönderildiği sayfa
http://www.wardom.org/photoshop-anim...i-t283980.html Oylamanın yapıldığı sayfa http://www.wardom.org/animal-fotoman...i-t283994.html Dileyen arkadaşlar yarışmada kullanılan oyları sayabilir yada yarışmaya eklenmemiş çalışmaları görebilirler.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
çalışmaların çoğu güzeldi derece yapanları tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #92 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 317676
|
Alıntı:
![]() Oylamalar gerçekten enteresan oldu, alevixmemo ve makintanin çalışmalarını ilk 3 te olur diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu. oylayanların eline sağlık, derece alanlara da tebrikler vede hayırlı olsun arkadaşlar. son olarak yarışma hakkında 1 eleştirim olsun benimde; yarışma süresi 3 ay bence aşırı uzun, ucunda para ödülü de olmadığına göre, bence fazladan bile fazla 3 ayda yarışma ligi bile bitirilir bence ![]() artı yarışmanın konusunu, kurallarını ve özelliklerini belirleyen komite bence oy da vermeli. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
|
Alıntı:
3 ay uzun değil.. bu ilk yarışma deneyimim değil.. önceki sene yapılan yarışmalar 1 aylıktı.. ve koskoca wardom da ancak 5-6 tane çalışma geliyordu.. Biz bunu istemiyoruz.. Biz istiyoruz ki yarışmalarımız olabildiğince, duyulsun bilinsin.. son yarışmaya 39 tane çalışma geldi.. Bunlardan 26 tanesi yarışmaya girdi.. Bu güzel bir rakam.. olması gereken rakam.. ama emin ol 1 ay içinde bu işi oldu-bittiye getirirsek 7-8 kişinin haberi olabilecek.. ve 5-6 tane çalışma gelecek.. Dediğim gibi biz, bunu istemiyoruz.. biz yarışmalarımızın daha zengin daha çeşitli geçmesini istiyoruz.. Öte yandan, yarışma hazırlamak.. konu takip etmek .. sürekli sorulan sorulara muhatap durabilmek.. ortalığın kızışmasına mahal vermeden işi sağlıklı sürdürmek.. yeni yarışmacıların kısmi hatalarına karşı, gerek konudan gerekse PM den mesaj yazmak..... bütün bunlar ister istemez zaman alıyor.. ve bunu 1 ay içinde yapmak benim açımdan zor oluyor. Komitenin oy vermesi konsuna gelince.. Komite ArCaDeA ve MuRaTTK dan oluşuyor.. Önceki yarışmada oy kullanmıştım.. Lakin bu yarışmada vereceğim oy'un sonuca etki etmeyeceğini gördüğüm oy kullanmadım.... Fakat dediğine katılıyorum.. Komite oy kullanmalı.. Bende de sana bir eleştiri olsun mu..? meraklı-boynuz'u neden yarışmaya dahail etmedin..?? ışık ,, açı,, perspektif ,, hepsi çok güzel oturmuştu.. bana deselerdiki afrikada yaşayan böyle bi sincap türü var.. İnanırdım.. Neden yarışmaya dahil etmedin anlayabilmiş değilim..? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #183208 Yer: İstanbul
Karma etkisi: 38920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3890879
|
Bütün Arkadaşları tebrik ediyorum hepsi ayrı ayrı bir güzel bir harika ama zevk her kişinin zevkleri farklı olduğu için sıralama sizin için önemli olmamalı başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #92 Yer: istanbul
Karma etkisi: 3185
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 317676
|
Alıntı:
Eleştiriniz için teşekkür ederim. enteresandır ki öğrencilik hayatımda da birşey yapacakken, fazlaca örnek yaparak içinden seçerdim. onları hocalarımıza gösterdiğimizde, genelde öylesine tuz biber çeşit olsun diye koyduğum şeyler daha çok beğenilirdi diğer çalışmalar benim açımdan daha özgündü o yüzden meraklı boynuz sadece tuz biber olarak kaldı benim için ![]() ha bu arada komite oy vermeli derken şunu kastederek söyledim; komite şartları belirleyen kurulsa, değerlendirme kriterini belirleyen kurulsa, o komitenin öncelikli değerlendirme yapması gerekir bence. mesela final sistemine benzer şeyler olabilir %60 komite + %40 wuser puanlari vs rakamlar tartışılabilir ama sonuçta bence daha sağlıklı bir değerlendirme olacaktır. birde son birşey bölüm modu olarak çalışma gönderen arkadaşların eleştirileri olsa fena olmaz bence. çalışan kişileri olumlu etkileyecektir. Düzenleyen Emusnica : 02-09-2009 at 17:03. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2006
Üye numarası: #80277 Yer: Unutulan MAVİ
Karma etkisi: 4148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 414186
|
Yarışmaya katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.
Ellerinize kollarınıza sağlık. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2006
Üye numarası: #60756
Karma etkisi: 20134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2012412
|
Dereceye giren bütün arkadaşlaa tebrikler
![]() başarıların devamını dilerim |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #196371 Yer: Eznora
Karma etkisi: 25318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2530908
|
Dereceye giren arkadaşlara ve yarışmaya katılıp yarışmaya renk katan arkadaşlara teşekkürler
![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Moderator