Anket Bölümü-Merhaba henüz yeni paylasımlar ypamama ragmen cok kisinin destegini kazandım,anket hakkında cok güzel,dahada güzel seyler yapmak istiyorum. Anket bölümüne moderatör olmak istiyorum. Size kendımden bahsedeyım accık: 19 yaşındayım. Almanya/Hamburg doğumlu,hatay/antakya'da
Konu turgutcan19 tarafından açılmış, 156 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2011
Üye numarası: #554038 Yer: im doymam :)
Karma etkisi: 227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22638
|
Merhaba henüz yeni paylasımlar ypamama ragmen cok kisinin destegini kazandım,anket hakkında cok güzel,dahada güzel seyler yapmak istiyorum.
Anket bölümüne moderatör olmak istiyorum. Size kendımden bahsedeyım accık: 19 yaşındayım. Almanya/Hamburg doğumlu,hatay/antakya'da yasamımı devam ettirmekteyim.Daha önce 2008 yılında bir forum sitesi (ismini verebilirim) 'nda s.moderatorluk yaptım 2011 yılında Wardom ile tanıştım.Acıkcası Wardom'u bir aile olarak görüyorum ve paylasımlarımı buna göre yapmak istiyorum,yaptığım yapacağım her konu bana aittir. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=502036 Açıkçası Wardom Ailesine yararlı olabilmek adına, 'Anket' bölümüne Moderatör olmak istiyorum. |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #74599 Yer: Wa®dom
Karma etkisi: 195575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 19554243
|
Öncelikle çok çalışmalısın
Türkçe kullanımına özen göstermelisin , konu açmadan önce arama yapmalısın Mesela bu başlığı açmadan evvel linkini verdiğim konuyu incelemen gerekirdi ![]() Başarılı çalışmalarını bekliyoruz Wardom herkese hak ettiği değeri mutlaka verir ![]() http://www.wardom.com.tr/wardomda-yo...n-t352368.html |
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Anket Nasıl Açılır? (Konuyla birlikte anket aç??) | PatRoN.SanDoKaN | Forumlarla İlgili Duyurular/Sorularınız/Sorunlarınız | 2 | 28-06-2008 18:48 |
| bence CS bölümü gibi COD II bölümü de olmalı | d.darko | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 0 | 04-04-2007 22:00 |
| DÜnya Çapinda Anket | djyumak | Anket | 4 | 15-10-2006 16:07 |
| Çalışmak İsteyenler/ bölümü hakkında bir öneri | *-*TuRquaz*-* | Önerileriniz ve Görüşleriniz | 3 | 28-08-2006 17:26 |
| anket bölümünde her başlıkta anket lazımmı,?? | sssnakesss | Çöp Kutusu | 5 | 04-11-2005 13:54 |
|
|