Apo komedisiApo komedisi Ben gazeteci olarak görevimi yapayım; tüm hainlere, bölücülere, düşmanlara bir haber vereyim de sorumluluk üstümden gitsin. Sizler herhalde Türk’ün öfkesinin ne anlama gelebileceğini bilmiyorsunuz. Şunu da bilin ki;
Konu alpi_09 tarafından açılmış, 624 kişi tarafından görüntülenip, 14 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Apo komedisi konusundaki toplam yorum: 14, okunma sayısı: 624. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #66357 Yer: AYDIN
Karma etkisi: 26968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
Apo komedisi Ben gazeteci olarak görevimi yapayım; tüm hainlere, bölücülere, düşmanlara bir haber vereyim de sorumluluk üstümden gitsin. Sizler herhalde Türk’ün öfkesinin ne anlama gelebileceğini bilmiyorsunuz. Şunu da bilin ki; bu memlekette Türk’ün sabrı dolmak üzere ve o feci öfke de patlamak üzere Yandaşlarının lafına bakılırsa Abdullah Öcalan, Türk Devleti tarafından yavaşça zehirleniyormuş . Avukatları saçından tel almışlar, bunu Fransa’ya tahlile göndermişler. Bu iddia oradan kaynaklanıyormuş . (Türkiye’nin aleyhine bir gelişme nerede olursa bakın, orada mutlaka Fransa vardır. Çok da örgütlüdürler ha.. Tam bu iddianın ortaya atıldığı günlerde Le Monde gazetesinin muhabiri Kandil Dağı’ndan izlenimler yazmaya başladı. Ne tesadüf değil mi?) Siz hayatınızda bu iddia kadar komik bir şey duydunuz mu Allah aşkına? Bir kere onu geberteceksek, neden yavaşça yapalım ki bunu?.. Türkiye’de onun hızla öldürülmesine karşı çıkacak kimse yok bildiğim kadarıyla. Pardon; bu son cümlemi hemen geriye alıyorum. Onun öldürülmesine de karşı çıkacak ve hemen ‘Biz de Apoyuz’ diye bağıracak vatan hainleri mutlaka vardır ve hemen eyleme geçeceklerdir. HiZMETE HAZIRIM Bu iddiayı ortaya atanlar, Türk Devleti’ni hiç tanımıyorlar galiba. Eğer o, bir insanı ortadan kaldırmaya karar verirse böyle göstere göstere, bir avukat bozuntusuna saç telini filan çaldırta çaldırta yapmaz. Ortadan kaldırır ve kimse cesedini bile bulamaz. Hem biz Apo’yu neden ölü isteyelim ki?.. Öyle isteseydik Kenya’dan getirirken havada bitirirdik işi. Sonra da; ‘uçakta astı kendini’ ya da ‘panikledi ve kapıyı açıp 10 bin metreden aşağıya atladı’ filan derdik. Devletin solculara kızgınlığı döneminde çok sayıda genç gözaltında bu şekilde intihar etmiştir. Apo, Türk uçağında olduğunu anladığı anda ‘hizmete hazırım’ da demişti. Bu da hatırlanılsın.. . Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=125593 Yani sevdiğinden değil, hizmeti için hayatta tutmak isteyebilir onu. Durum böyle de, yandaşları durmadan Türkiye’yi tehdit ediyor. “Apo’ya bir şey olursa fena olur, sonuçları ağır olur” filan diyorlar. Öyle mi? Ne olur acaba söyleyin de bilelim. Ben gazeteci olarak görevimi yapayım; tüm hainlere, bölücülere, düşmanlara bir haber vereyim de sorumluluk üstümden gitsin. Sizler herhalde Türk’ün öfkesinin ne anlama gelebileceğini bilmiyorsunuz. Şunu da bilin ki; bu memlekette Türk’ün sabrı dolmak üzere ve o feci öfke de patlamak üzere. Apo’nun yandaşları tehdit ederken ‘sonuçlar fena olur’ diyorlar. Bence de öyle olur ama tahmin edemeyecekleri yerde olur. Tehditler savurarak, oyunlar düzenleyerek o öfke daha fazla kaşınmamalıdır. Bizim altımızda patlama noktasına doğru işleyen bir sosyal saatli bomba bulunuyor. O patladığı zaman Kürt-Türk hepimizi ortak olarak kaosa sürükleyecektir. Daha önce de söyledim; oyun oynuyorlar bizim gözümüze bakarak. Korkuları yok, çünkü devlet boşluğu ve zaafı var. Çünkü devleti oluşturan unsurlar kendi aralarında kavgalı. Sokaktaki insan oyunu görüyor ama içine atıyor. İçi ne zaman tam dolar, ne zaman patlar bu belirsiz ama zamanın uzakta olmadığını ben hissediyorum. Herkes adımını denk atsın. Umarım o öfkenin sonucuna bir gün katlanmazlar. Bu bir tehdit değil ama var olan tehdidin haberi sadece. Bunlar yok diye farzedip, ‘aman bu kritik konu, konuşmayalım’ dersek sonra geri dönülmez nokta aşıldığında pişman oluruz. O zaman da Türkiye hem Türk hem de Kürt için elden gider. Serdar TURGUT |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #10972 Yer: Afrika'da kanat çırpan bir kelebeğin, Güney Amerika'da yaptığı kasırgayı istiyorum,KAOS istiyorum...
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 310994
|
ağzına sağlık helal olsun adama...
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #108085 Yer: Evim Evim Güzel Evim
Karma etkisi: 510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 50263
|
Alıntı:
Serdar Turgut'unda ellerine sağlık çok güzel yazmış .Allah ellerine aklına zeval vermesin. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #95842 Yer: A T A T Ü R K İ Y E
Karma etkisi: 4618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 460964
|
gerçekten de adamın ellerine diline sağlık çok güzel bir yazı olmus aynen de katılıyorum.O kaos yasanacak pek az kalmadı bence de
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2004
Üye numarası: #447 Yer: αηкαяα
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18490
|
bizim öfkemiz şöyledir böyledir
kızarsak çok fena olur biz istesek kuş uçmaz madem türksün .. ürksün ![]() gibi yazılarla insanların içindeki öfkeyi olaylara verilecek tepkileri bastırıp erteliyorlar güncel olaylar karşısında ister istemez hepimiz yerli yersiz hırs yapıyoruz bunları okuyunca zaten psikolojik olarak tatmin oluyor insanlar sana herşeyin kontrollü olarak geliştigi izlenimi veriliyor buda birilerinin işine geliyor ![]() Düzenleyen karaqedi : 14-03-2007 at 13:55. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109549 Yer: gök inlesin!!
Karma etkisi: 473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 46798
|
Helal Olsun çok Güzel Yazmişsin Alpi
---*b*-*u*-*r*-*h*-*a*-*c*-*k*-*e*-*r*--- |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #72134
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 38993
|
Bence masal değil hakeret zamanı, geldi de geçiyor bile...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2007
Üye numarası: #109129
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 661
|
hocam eline sağlık güzel bi yazı olmuş sabır konusuna gelince evet sabrımız çok zorlanıyo bi gün patlıycaz ama hadi bakalım
ziya başanın terkı bı bendin de şöyle geçiyo ............... lakin sakın huyk-lu atın çiftesi pektir ... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2006
Üye numarası: #90114
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 626
|
güzel yazı ama bir genç olarak şunu söliyim ki milletimizin beyni farkında olmadan Atatürk'ün ölümünden beri siliniyor.Bunu durdurabilcek pek insan yok ve biliyor musunuz bizden bir kaç önceki nesilden itibaren bu daha da yoğunlaştı milletimizn aklı her şeyle yıkandı çeşitli politik süreçler-milliyetçilik(hala da yıkanıo)Niye böle dedim onu da söliyim milliyetçilik her zaman iyi bir şey deildir belkide şöle açıklmalıyım
Eğer milliyetçilik bu kadar yoğunlaşmasaydı 80 li yıllarda P.K.K ortaya çıkmazdı birazda sorunu kendimizde arayalım.Bir de şunu eklemek isterim.Ülkeler,milletler veya kandırılmış insanlar değil çıkar sahipleri bize asıl düşmanlardır.Haklı değilsin diyen pm atsın fikir duymak isterim.Herşeyde bozulma var belkide bundan 10 yıl sonra ben çocuk sahibi olunca çocuğum bana "papa" diye hitap etçek bu kadar açık varken sadece P.K.K yı suçlamak gerekmez elbetteki yokedilmeli bende Apo'nun idam edilemsini isterim fakat ben biliyorumki geçtiği sorgudan bir şeyler elde edilebilir ve Apo kullılarak P.K.K yokedilebilir.İşte Türkiye bunu yapmak yerine direkt olarak onu idama götürmemeli. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=125593 Milletimizi ayıran herşey bize düşmandır. Biliniz ki dün sokaklarda hangi yönetim şekli daha iyi diye tartışanlar sadece kullanılanlardı. Şunu da biliniz bugün sokakta ben milliyetçiğim diye baıran lar şurda-burda yabancılara ev-arsa-tapu bilmem ne vermektedir. Bu kadar yazı yazdıktan sora asıl yere dönmek istiorm. Örnek vermek istersem size şunu söyleyebilirim. Bilirsinizki dders kitaplarında Atatürk resmi bulunur. Ve biliyor musunuz birkaç nesilden beri artık pek durmuyo yani demeye çalıştığım olması gerektiği gibi durmuyo.Ne bilim Atatürk'ü Apo ya benzetenler o video dan daha kötü hale getirenler ve ben bunlara soruyorum niye yapıyosunuz falan die aldıım cvp "Nolcak abi yaaa!!!!" Demeye çalıştığım siz korursunuz bundan sonrakiler korur fakat daha sonra korunmaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
En Agresif Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2695061
|
her kes bir kıvılcım bekliyor... ama adamlar pervasızca yakıp yıkıyor.... ülkeyi yönetiyor.... sesimizin duyduklarında kıyametin uğultusu sanacaklar....
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32138 Yer: ::::> wardom
Karma etkisi: 133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12488
|
amaç belli Irak'ta nasıl sunni-şii çatışması başlattılarsa Bizim ülkemizde de Türk-kürt çatışması başlatmak istiyorlar bunu anlamak için dahi olmak gerekmyiyor !
Serdar TURGUT yazısında dtp li ***lere güzel bir cewap vermiş... ama dikkatli olmak lazım gaza gelmeyelim yoksa onların istedikleri olacak duygulaımızla değil mantıkla olaya yaklaşmamız lazım ! |
|
|
|
|
|
#12 |
|
En Agresif Üye
|
fix3 kardeşim niye biz mantıkla hareket edecekmişiz... onlar mantıkları hareket etsin... bizim aklımızı böyle safsatalarla dolduruyorlar işte... yok sakin olun... yok tahriklere kapılayın... tamam kapılmayalımda devleti korumakla yükümlü kurumlar nerede peki.... vatandaş kendi korumak zorunda kalacak...
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2005
Üye numarası: #32138 Yer: ::::> wardom
Karma etkisi: 133
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 12488
|
alpi kardeş ne apalım yani elimize silahı alıp önümüze çıkanları vuralım mı ?
önlem alanlar mevcuttur sen merak etme bu memleket sahipsiz değil ! |
|
|
|
|
|
#14 |
|
En Agresif Üye
|
elimize silah alalım demedim... en azından şu an için.... sadece başımaza geçireceğimiz adamlara dikkat edelim en azından...
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
En Karizma Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23165 Yer: İstanbul / Beyoğlu
Karma etkisi: 33297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3328310
|
bir gazeteciden daha ilimli bir yazi beklerdim acikcasi. yok efendim biz turkuz biz ofkelenirsek savasiriz - yakariz - yikariz vs.vb... gereksiz seyler cunku bunlarin hepsini herkes biliyor. ki olay su anda bu tur seylere musait degil cunku karsimizda savasacak bir ulke yok icimizde yasayan insanlar var.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=125593 olaya kurtluk - turkluk cercevesinde bakiyorsa bu adam ahmaktir yaptigi ahmakliktir. bu olay pkk ve turkiye cumhuriyeti arasindadir. tum turkler ve kurtler arasinda bir olay olarak gosteriyorsa yazik bu adama... zaten ortaligi , geren halki yanlis yonlendiren her zaman bizim zavalli medyamiz ve medyacilarimiz olmustur. abdullah ocalan icin fransa soyle yapti , soyle dedi , bunu yapmak istiyor vesaire - vebenzeri seyler yazmis. bu gun onlar bu tur olaylari bize karsi yapabiliyorlarsa sorun bizim savasamama yetenegimizde degildir. bunu akli selim olan her insan anlar - bilir. bu tamami ile bizim siyasal yapimizin sorunudur. saglik bakanimiz , dis isleri bakanimiz , icisleri bakanimiz , basbakanimiz aksama kadar kameralar onunde oy toplamaya calisirken muhalifler ile affetsinler kari gibi laf salatasi yaparken birileri bizi birbirimize dusurmek icin veya bizden olanlari bizden koparmak icin arkamizdan siyasi olaylara imza atiyorlar. bu uzar gider kimsenin beni anlayamayacagi icin kisa kesiyorum. bizim insanimiz biraz olsun politik dusunse cok guzel olur. ama nerde... bizler yazarlari sivazlariz bizim tuylerimizi turk soyledir turk boyledir diyerek diken diken etsinler diye... yazik.. ![]() saygilar. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|