Arama motorlarından kayıt silmeS.a arkadaşlar internette uzun süredir yazan biriyim ve eski kız arkadaşımlarımla ilgili internette birçok şey yazdım ve sözlüm bunları adımı taratınca farketti şimdi bunları yok etmemi istiyor acaba arama motorlarından
Konu disshield tarafından açılmış, 1490 kişi tarafından görüntülenip, 3 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arama motorlarından kayıt silme konusundaki toplam yorum: 3, okunma sayısı: 1490. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #353098
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
S.a arkadaşlar internette uzun süredir yazan biriyim ve eski kız arkadaşımlarımla ilgili internette birçok şey yazdım ve sözlüm bunları adımı taratınca farketti şimdi bunları yok etmemi istiyor acaba arama motorlarından adımla ilgili kayıtları silebilmem mümkünmü adım tarandığında bana dair bir bilgi çıkmamalı yardımcı olabilirseniz sevinirim Allaha emanet olun.Konuyu yanlış yere açtıysam herkesten özür dilerim zor bir durumdayım.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #38277 Yer: ZonguLdak
Karma etkisi: 4083
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 407442
|
http://www.wardom.org/showthread.php?t=287163
yorum yazdığın siteden kaldırmaya çalış, sonra arama motorlarından kaldırması kolay. zaten zamanla kendiliğinden kalkar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2009
Üye numarası: #353098
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Denedim ama bir sonuç alamadım adminler siteden silmeden yok etmenin bir yolu yokmu
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19277 Yer: istanbul
Karma etkisi: 423
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 41568
|
Alamazsın şimdi bak şöyle acıklıycam arama motorlarından kaldıramazsın cunki bu çok masraflı ve uzun bir iş olur.(tahmininden çok fazlası) fakat arattıgında cıkan sonucları yazdıgın sitelerden kaldırsan dahi yine gitmezler cunki arama motorları siteleri database alır yani aramam motorunun serveri ne zaman reset yada refresh yerse o zaman düzelir....örnek 4 ay önce kaldırdıgım sey hala googlda cıkıyor yani google in reset yada refresh yemesi gerekiyor onu bekliyorum.umarım yardımcı olabilidim.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|