arama motoru ile sansürlü sitelere girebilmek.Sansürsüz Internet KAYNAK (http://www.didikle.com/sansursuz.html) ARAMA MOTORU İÇİN TIKLA (http://www.didikle.com/) Bilim ve teknolojideki ilerlemelerden ve kendi çıkarlarına engel olabilecek gerçeklerden rahatsız olan bazı çevreler yasalardaki boşluklardan yararlanarak, ifade özgürlüğüne kısıtlama getirebilmektedir.
Konu Nazim_Hikmet tarafından açılmış, 331 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arama motoru ile sansürlü sitelere girebilmek. konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 331. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #509871
Karma etkisi: 3344
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 334170
|
Sansürsüz Internet
KAYNAK ARAMA MOTORU İÇİN TIKLA Bilim ve teknolojideki ilerlemelerden ve kendi çıkarlarına engel olabilecek gerçeklerden rahatsız olan bazı çevreler yasalardaki boşluklardan yararlanarak, ifade özgürlüğüne kısıtlama getirebilmektedir. Bu çok eski çağlardan beri yaşanılan bir çatışma. Kendi ekonomik, egemenlik ya da fikirsel çıkarlarına uymadığı için eski zamanlarda da bazı insanlar sansür uygulamışlardır. Örneğin bugün Galilei adını herkes bilirken, dünyanın güneş etrafında dönmediğini iddia eden o kilise yargıcının adı silinip gitmiştir. Daha eski zamanlardaysa İskenderiye Kütüphanesi de ilerlemenin getirdiği aydınlanmadan korkulduğu için yakılmıştır. Mevcut iktidarlarını korumak isteyen ve teknolojinin getirdiği sorgulama özgürlüğünden çekinenler bizde de Uluğ Bey'in rasathane ve kütüphanesi yakıp yıkmışlar. Ama yine de küller arasından bir Ali Kuşçu'nun çıkıp yıkılan her bir tuğla için bin tuğla örmesini engelleyemediler. Özgür ve sorgulayan düşünce karşısında Tek devlet, tek millet, tek lider diyen Hitler ve ona özenenler de duramamışlardır. Nasıl o zamanlar yakılan her bir kitap için bin kitap yazılmışsa, günümüzde de kapatılan her bir site için bin site açılmaktadır. Didikle Arama Motoru gerek kendi işi olan mevcut bilgiyi didik didik etme hedefi için gerekse de bu bilgiyi ihtiyacı olana sınırsızca ulaştırma hedefi için bu engelleme ve sansürleri aşarak, herkese ilerlemelerin hızında yaşama şansı tanır. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=516137 Engellenmiş sitelerin de gezilerek gösterildiği arama motoru sonuçlarında, sansürlü web sitelerinin açıklamalarının altında göreceğiniz [sansürlü siteyi aç] seçeneğine tıklayarak hukuk sisteminin yavaşlığına takılmadan özgürlüğünüzü yaşayabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Güzel yazı olmuş bende nasıl bağlayacaksın konuyu diye merakla okudum
Eskiden forti guard filtresini aşmak için google translate kullanırdım işe yarardıda... Sonradan o da bozdu kendini =) gerçi artık gerekte kalmadı ama ihtiyacı olan arkadaşlar için faydalı bir paylaşıma benziyor ( tabi işe yarıyorsa ben deniyemiyorum çünkü şuan zaten herhangi bir engelim yok ) Paylaştığın için teşekkürler.Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=516137 Sevgiler, saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
denemek için www.youjizz.com yazdım. youjizz'den başka her türlü sonuç geldi. batman gazetesi web adresi bile geldi
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2005
Üye numarası: #19756
Karma etkisi: 7746
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 773439
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() süt içiyordum burnumdan geldi ![]() ![]() ![]() ![]() başka bişey diyemiyorum sana @metatron ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6799
Karma etkisi: 13392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1338005
|
Alıntı:
![]() o yazıyı yazmaya siteden daha çok uğraşmışlar yalanlarda cabası her arama için sonuç sayısı ve sonuçlar aynı çıkar mı ya ![]() anonymouse var onu kullanın ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Farklı bir arama motoru ! | TIGER-X | Bookmark | 2 | 16-11-2008 02:26 |
| Türk gencinden arama motoru | terguden | Güncel | 19 | 25-05-2008 10:55 |
| Arama Motoru Optimizasyonu 2 | Mr.666 | Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) | 1 | 06-05-2007 18:51 |
| Arama Motoru Optimizasyonu ile ilgili Yanlış bilinenler | Joker | Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) | 1 | 21-01-2007 18:21 |
| ßy.LeMo!n | Wardom Haberler | 4 | 12-05-2005 20:54 | |
|
|