''Arda yıldız değil yetenekli''Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray futbol takımının kaptanı Arda Turan'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu, ancak kendisinin Arda'ya hiçbir zaman ''yıldız'' demediğini söyledi. http://www.aa.com.tr/images/stories/AA_KATEGORILER/SPOR_001/arda_turan_090309_2.jpg Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 104 konutluk bir
Konu shadowknight tarafından açılmış, 292 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
''Arda yıldız değil yetenekli'' konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 292. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2009
Üye numarası: #317664 Yer: in ne önemi var.
Karma etkisi: 58726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5871463
|
Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Galatasaray futbol takımının kaptanı Arda Turan'ın yetenekli bir oyuncu olduğunu, ancak kendisinin Arda'ya hiçbir zaman ''yıldız'' demediğini söyledi.
![]() Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 104 konutluk bir projenin yapımına ortak olan Çolak, projenin tanıtım toplantısında gazetecilerin spor gündemine ilişkin sorularını yanıtladı. Arda Turan'a İspanya'nın Atletico Madrid kulübünden gelen teklife ilişkin bir soru üzerine, bu teklifin pek inandırıcı olmadığını savunan Tanju Çolak, şunları söyledi: ''Ben şaşırıyorum. Çünkü Arda, Galatasaray'ın yıldızı ama ben hiçbir zaman yıldız demedim, yetenekli. Benim için yıldız, skor tabelasını değiştirendir, takımına maç kazandırandır. Arda yetenekli ama kiloları var. 2-2,5 kilo fazlası var. Adaleli bir vücut bekliyordum, ama Eskişehirspor maçında formasını çıkarınca öyle olmadığını gördüm. Bana göre yazılı ve görüntülü basında çıkan transfer haberi düpedüz asparagas. Koskoca İspanyol takımı, Arda'yı son dakikada faks çekerek istiyor. Bunun öncesi yok mu? Bu kadar kolay mı bu işler? Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe bir futbolcu almak için aylarca çalışıyor, temas kuruyor, yazışıyor, mailleşiyor, parada anlaşamıyorlar ama bizim Arda'ya dün son dakikada 13 milyon avroluk bir teklif geliyor. Tartışılır. Ben gülüyorum. Böyle şeylerle Türkiye'de yaşayan ve bu gazeteleri okuyan insanları kandırmalarının doğru olmadığını düşünüyorum.'' Tanju Çolak, Fatih Tekke'nin Beşiktaş'a transferine şaşırdığını belirterek, ''Galatasaray için geldiği söyleniyordu, ancak kazanan taraf Beşiktaş oldu'' dedi. Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılan Dünya Basketbol Şampiyonası'na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çolak, ''12 dev adam başarıyla yoluna devam ediyor. 12 dev adam çok güzel mücadele ediyor, gururumuz oldular. Her akşam sabırsızlıkla maç saatini bekliyor, heyecanla da seyrediyorum'' diye konuştu. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=417229 kaynak~AA |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2009
Üye numarası: #398031 Yer: siz .
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5919411
|
Severdim ardayı , saygılı ve efendi biriydi .
Rakip takımdada olsa , büyüğüne abi demesini bilirdi . Ama gel görki , aradan 2 ay geçmeden abi dediklerine yumruk sallamaya başladı ![]() Cok sürmez , Ardanın gidişatı iyi değil . Magazinden uzak dursun yeter ![]() Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=417229 Yıldız veya yetenek konusuna gelince , Sorsalarmış o yorumu yapan şahsiyete , Yetenekli olmadan yıldız olunurmuymuş diye ![]() Bknz : Kücük muhammet , cocuk 1 haftada tv ' dünyasını alt üst etti . Ama bakın su an kimse hatırlamıyor bile . Bu kadar iç dökmeden sonra sadede gelicek olursam Arda , bir yıldız ama kendi çapında |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
Üye numarası: #393748 Yer: kocaeli izmit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8354327
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #351132 Yer: adana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2543321
|
bana görede yıldız değil yetenekliliğe o kadar uzun sürmez bu hareketleriyle
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Elit Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #145834 Yer: İstanbul-Kartal
Karma etkisi: 33061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3304941
|
Vallahi bana göre zamanında Fenerbahçe'de Tuncay ne ise Arda'da Galatasaray'da odur. Pek yetenek farkı görmüyorum ben aralarında. Ama Arda'yı bu duruma da biz getirdik. Taraftar olarak, medya olarak fazla şişirmeseydik Arda'yı belki şuan daha iyi futbol izlettirirdi bizlere. Gidişatı geçen seneye göre de iyi Arda'nın ama bu noktayı da atlamamak lazım.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2010
Üye numarası: #426913 Yer: ist.
Karma etkisi: 17706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1770042
|
Alıntı:
biraz şişti ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449370 Yer: 6
Karma etkisi: 15409
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1540233
|
yetenekli olsaydı yıldız olurdu
yeterince yetenekli olmadığı için yıldız da olamaz |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
Üye numarası: #393748 Yer: kocaeli izmit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8354327
|
Alıntı:
şişmesine şişti de , epey de pişti yani... şimdilerde daha iyi - olgun , dışarıda ve sahada daha da iyi olacağına eminim. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #433878 Yer: Bursa
Karma etkisi: 3028
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 302573
|
Alıntı:
Bir tane uruguaylı (lugano) için Semih gelip Milli Takım arkadaşını çekiştirip durursa. Adama yumrukta atarlar tekmede... Galatasaraylı olmama rağmen Arda'yı sevmem . |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2005
Üye numarası: #29690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3851796
|
Yıldızlık bencede bambaşka birşey...gerçi yıldızı yıldız yapan yetenekleridir de..bu yetenekleri kullanmak önemlidir...ahhh ahhh..neredesin be Hagi (10)..
![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|