arkadaşlar acil bir sorum varÜniversitebilgi işlemde yenilenmeye gitti. artık kampüsteki bilgisayarlardan internetteki oyunlara bağlanamıyoruz (bütün üniversite ağında). En basitinden söylemek gerekirse mynet oyunlarına bile girmiyor. Bağlantı hatası veriyor. Babaschess diye bir satranç programı var
Konu devamliileri tarafından açılmış, 364 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar acil bir sorum var konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 364. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #10414
Karma etkisi: 19
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1100
|
Üniversitebilgi işlemde yenilenmeye gitti. artık kampüsteki bilgisayarlardan internetteki oyunlara bağlanamıyoruz (bütün üniversite ağında).
En basitinden söylemek gerekirse mynet oyunlarına bile girmiyor. Bağlantı hatası veriyor. Babaschess diye bir satranç programı var devamlı takıldığım ama serverina bağlanmıyor, hata veriyor. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=351127 Bunu kaldırmanın bir yolu varmı acaba? Yardım etmek isteyenlere canı gönülden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349067
Karma etkisi: 18026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1802303
|
proxy fixer veya ktunnel ile girmeyi denedinmi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
|
teşekkür ederim yanıtın için. Sorun tam olarak şöye.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=351127 myneti felan açıyor ama ordan oyunlara girince java loading ten sonra bağlantı hatası veriyor. devamlı oynadığım bir satranç programı var (babaschess diye) bu program bilgisayarımda kurulu. Tıklayıp açıyorum, sonra program servere bağnamaya çalışıyor. Şimdi evdeyim bağlanıyor oyuncular karşıma geliyor, seçiyorum ordan ve oynuyorum ama üniversitede denediğimde bağlatı hatası veriyor. Bilgi işlem bunu nasıl engellemiş olabilir ve ben nasıl üstesinden gelebilirim. (oyun kurulu programdır, dolayısıyla ktunnel, vtunnel'le açılmaz) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #349067
Karma etkisi: 18026
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1802303
|
java yüklemeyi denedinmi. bence sistemi eksik kurmuşlar ondan dolayı girmiyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #42459
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Öncelikle DNS'lerini Open DNS ile değiştir. Sonra Hide IP gibi programlar ile yabancı bir IP al. Eğer bunlarla çözemiyorsan Bilgi işlemciler JAVA uygulamalarının çalıştığı TCP soketlerini bloke etmişler demektir ve bu durumda elinden bişi gelmez.(ancak böle bişi yapacaklarını sanmıyorum)
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
|
Muratyyurt arkadaşım; javadan olacağını düşünmüyorum çünkü kendi laptop'umu kullanıyorum, üniversite dışında girebiliyorum ama kampüste hiç kimse giremiyor 1 haftadır. yorumun için teşekkürler.
suseptans arkadaşım; pazartesi günü ilk iş olarak dediklerinizi deneyeceğim. Pazartesi akşam sonucu yazarım. yorumların için teşekkürler. Düzenleyen devamliileri : 19-02-2010 at 09:23. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Cool Üye
|
Alıntı:
Mynet'in normal oyun sayfasını açmaya çalışınca "çerezlerle ilgili bi hata veriyor" bu hatay internet explorer'da site engellediğim zamanki hatayla aynı. Şunu aşmama bi yardım edin arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Üye
|
Yardım edecek kimse yokmu?
Wardomda bunu aşacak yüzlerce insan olduğuna eminim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2010
Üye numarası: #434393
Karma etkisi: 0
![]() Karma: -7
|
Üniversite gibi büyük ağlar kendi sunucularından internete bağlanırlar. Burada bir filtre programı kullanılmışsa hiç şansın yok.
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|