arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfenmerhaba arkadaşlar masa üstünde sağ alt köşedeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda açılan pencerede özelliklerin görünmemesini istiyorum nasıl yapabilirim lütfen
Konu spacenmen tarafından açılmış, 407 kişi tarafından görüntülenip, 4 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen konusundaki toplam yorum: 4, okunma sayısı: 407. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2006
Üye numarası: #100945
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
merhaba arkadaşlar masa üstünde sağ alt köşedeki yerel ağ bağlantısına tıkladığımda açılan pencerede özelliklerin görünmemesini istiyorum nasıl yapabilirim lütfen
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2005
Üye numarası: #23673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -461
|
Network Özelliklerinde kısıtlamalar.
1. Network denetim panelini gizlemek. “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\Poci es\Network” dizinene “NoNetSetup” dworld olarak key ekleyin ve 1 yazın. 2. Network tanım panelini gizlemek. “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\Poci es\Network” dizinene “NoNetSetupIDPage” dworld olarak key ekleyin ve 1 yazın. 3. Network erişimi gizlemek. “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\Poci es\Network” dizinene “NoNetSetupSecurityPage” dworld olarak key ekleyin ve 1 yazın. 4. Network dosya paylaşımını kaldırmak. “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\Poci es\Network” dizinene “NoFileSharingControl” dworld olarak key ekleyin ve 1 yazın. 5. Network yazıcı paylaşımını kaldırmak. “HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\windows\Poci es\Network” dizinene “NoPrintSharing” dworld olarak key ekleyin ve 1 yazın. ALINTI Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=109068 dostum bi bak bakalım kayıt defterinden bunlara. çözer heralde. ama tabi registry ulaşımını da kapatman gerekecek. ![]() kayıt defteri için başlat>çalıştır>regedit ------------------------------------------------------------------------------------------------ bi de bu var tabi: SYSTEM TRAY ÜZERİNDEKİ SİMGELERİ GİZLEMEK System Tray, yani sa alt köşedeki saatin soluna simgesini yerleştirme meraklısı olan programlardan elinizde bolca varsa ve bunlar da ekranın ortasına kadar yürüdüyse, bölgedeki simgelerin az kullanılanlarının sürekli gizli tutulmasını sa layabilirsiniz. Windows XP, bu bölgedeki simgelerin sık kullanılmayanlarını gizleme özelli ine sahip oldu u gibi, bunun özelleştirilmesine de izin veriyor. Bakın nasıl: Görev çubu u üzerinde herhangi bir boş yere sa tıklayıp Properties (Özellikler ) bölümüne girin. Önce en alttaki Hide Inactive Icons (Aktif olmayan simgeleri gizle ) seçene inin yanına bir işaret koyun. Daha sonra bu seçene in hemen sa ındaki Customize (Özelleştir ) butonuna tıklayın. Karşınıza gelen listede, o güne kadar buraya bir şekilde simgesini yerleştirmiş olan tüm uygulamaları kapsayan bir listeyle karşılaşacaksınız. Bu listeden, seyrek olarak ihtiyaç duydu unuz bir tanesinin üzerine gelin. Uygulamanın isminin sa ında bir menü belirecektir. Seçenekleriniz arasında Hide when inactive (aktif olmadı ında gizle ), Always hide (her zaman gizle ) ve Always show (her zaman göster ) mevcut. Bunlardan Always hide (her zaman gizle ) yazılı olanı seçin. Bu işlemi, simgesini sürekli orada görmek istemedi iniz tüm yazılımlar için tekrarlaya bilirsiniz. Profesyonel Windows Ayarları ---------------------------------------------------------------------------------- bi de group policyden ayar var hocam. qpedit.msc yaz başlat>çalıştır da. tamam de. ilk önce aşağıdaki tablodaki özelliği disable yap. ![]() sonra da bunu (group policy'ye ulaşımını engeller.) ![]() Düzenleyen bulzabeeb : 20-12-2006 at 11:26. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Çırak
|
tşkler ama olmadı çok saolun
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #5804 Yer: Sakarya
Karma etkisi: 17131
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1711158
|
tweauk diye bi yazılım bilgisayarda istediğin bölümü kaldırabilirsin.
Bi dene istersen. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
tşk ederim arakadaşalar çok saolouın hepinize ayrı ayrı tşk ederim...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|