Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim ..Ben pc format atmak istiyorum ama nasıl atılacağını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ve format cd de yok ? nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen ?=:(
Konu ORAKÇEKİÇ tarafından açılmış, 352 kişi tarafından görüntülenip, 8 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim .. konusundaki toplam yorum: 8, okunma sayısı: 352. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184704
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Ben pc format atmak istiyorum ama nasıl atılacağını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim ve format cd de yok ? nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen ?=
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2008
Üye numarası: #288849
Karma etkisi: 16930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Kardeş işletim sistemi bölümüne açsaydın iyi olurdu konuyu.. Burayı incele.
[Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Jan 2008
Üye numarası: #184704
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
Bilmediğim için açtım valla kardeş ne yapayım
![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Kalfası
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2005
Üye numarası: #37538 Yer: den yüksek
Karma etkisi: 2381
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 237377
|
Alıntı:
yarım edeyım sana ama once tercıhın xp kurmak mı windows 7 fln mı? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Kalfası
|
dostum sanırım tercihini yapamıycan.
ben xp ye göre anlatıyorum. bende bırazdan cıkarım madur olma anlatayım bari. şimdi baştan solıyım senı hıc bılmıyormussun gıbı acıklıycam kusurba fln bakma. tanımıyorum nede olsa seni ![]() 1-Eğer driverlardan anlamıyorsan vericeğim yerdekı programı kur ve driverlarını yedekler. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 2- [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] xp ındırıp cd ye yazdır. 3- Cd ye yazdırman için [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 4- Bu siteden nasıl format atıcağın resimli anlatılmış.Temeli orda ıyı ıncele format oncesınde. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] 5- Format sonrasında burdakı gibi xp ni full yap [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] daha sonra yedekledıgın driverlarını kur.(aynı programla gerı yukleyebılırsın driverlarını) 6- Fortma sonrasında burdaki programlardan istediklerini kurarsın. orda açıklamlar fln var.hangı program ne işe yarıyor hepsi var. secım sana kalmış. [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] linkler wardomdan alıntıdır.inşallah verdiğim lınklerdekı rkadaşlar kızmaz ![]() istersen onlara bır teşekkur edersin. ---------------------- BİTTİ ----------------------- NOT:yapabılıcegıne ınan.belkı burda okuyunca ve lınklere gırınce karsık gelıcek ama emın ol kolay sey. formata bır başlıyınca sonu gelıyor. korkma hıc bır sey bozulmaz. en fazla bır daha ve bır daha format atasın. ama bozulmaz (ben ılk zamanlar bılgısayarımı bozmaktan korkardımda )Kaynak: [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] [Bu tur paylasimlar yasak oldugu icin link kaldirilmistir. Lutfen tekrar yayinlamayiniz.] Hadı kolay gelsin. sorun cıkarsa yaz buraya.olursa bugun olmazsa yarın yazarım. ederım yardım ![]() Düzenleyen onedeath : 13-10-2010 at 02:04. Sebep: unutkanlık |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Hızlı Çırak
![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2009
Üye numarası: #367090 Yer: İZMİR
Karma etkisi: 269
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 26643
|
Arkadaşım özelden video lu anlatım linkini gönderiyorum daha iyi anlıyabilirsin ..
![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1692337
|
Alıntı:
canım çekti. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Forum Kalfası
|
Alıntı:
bir gün zaten güncel programlarla resimli format atmayı göstericem.sen o zaman gör.Format günü ilan edicem o günü. vericeğim gazlarla hemen millet formata başlıycak. ![]() ![]() Bu arada arkadaşın gozu korktu sanırım.baksana hıc bır sey yazmadı. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Ustası
|
paylaşta atalım formatları ![]() |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|