arkadaşlar bi bakarsanız sevinirimççoğu kez açılmıştır eminim ama ben yeni kayıt oldum siteye ve sizden bi konuda yardım istiyorum bende HACK öğrenmek istiyorum :D ama öle hemen değil hack olayını öğrenmeden önce server.exe
Konu papszik tarafından açılmış, 318 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 318. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Aug 2008
Üye numarası: #254292
Karma etkisi: 0
![]() Karma: 10
|
ççoğu kez açılmıştır eminim ama ben yeni kayıt oldum siteye ve sizden bi konuda yardım istiyorum bende HACK öğrenmek istiyorum
ama öle hemen değil hack olayını öğrenmeden önce server.exe ıp şu bu bunun gibi bir sürü terim fln var bunları öğrenmeden hack öğrenilmez diye düşnüdüm araştırdım ve bulmadım bunların olduğu bi konu yeri varmı yazrdımcı olursnaız çok sevinirim yeni başlayanlar için hack diyor ama onun gibi ondan daha geniş bi konu olursa çok sevinirimi herkeze ii FORUMLAR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jun 2006
Üye numarası: #73734
Karma etkisi: 33
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 2788
|
ozaman forumu iyi ce araştırman lazım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2008
Üye numarası: #199953 Yer: altı da bir üstü de birdir ban tuşunun...
Karma etkisi: 103799
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10376070
|
sana megabross ustanın konusunu tavsiye ederim..
başlaman için iyidir.. takıldığın yerde kendisine sor. online olduğunda mutlaka cevaplayacaktır.. saygılar.. http://www.wardom.org/yeni-ba-layanl....html?t=162937 |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|