ArkadaŞlar bİ bakin (pic16f84 programlama)arkadaşlar bir program yazdım galiba bir yerinde hata oldu porta nın 1. tuşuna bastıgımda portbnin ilk dört biti portanın ikinci tuşuna bastığımdan son 4 biti yanması lazım ama proteusta denerken
Konu nanit tarafından açılmış, 439 kişi tarafından görüntülenip, 2 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
ArkadaŞlar bİ bakin (pic16f84 programlama) konusundaki toplam yorum: 2, okunma sayısı: 439. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50258
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 236
|
arkadaşlar bir program yazdım galiba bir yerinde hata oldu porta nın 1. tuşuna bastıgımda portbnin ilk dört biti portanın ikinci tuşuna bastığımdan son 4 biti yanması lazım
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=424485 ama proteusta denerken porramı birinci tuşa bastıgımda ilk 4 bit ikinci tuşa baştıgımda son 4 bit sonra kendi kendine ilk 4 bit yanmaya başlıyor program şu Kod:
LIST P=16F84 INCLUDE "P16F84.INC" SAYAC1 EQU H'0C' SAYAC2 EQU H'0D' BSF STATUS,5 CLRF TRISB BCF STATUS,5 CLRF PORTB BASLA BTFSS PORTA,0 GOTO BASLA1 GOTO XLC BASLA1 BTFSS PORTA,1 GOTO BASLA GOTO XLV XLC MOVLW H'F0' MOVWF PORTB CALL GECIKME GOTO BASLA1 XLV MOVLW H'0F' MOVWF PORTB CALL GECIKME GOTO BASLA GECIKME MOVLW H'FF' MOVWF SAYAC1 DONGU1 MOVLW H'FF' MOVLW SAYAC2 DONGU2 DECFSZ SAYAC2 GOTO DONGU2 DECFSZ SAYAC1 GOTO DONGU1 RETURN END |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Aug 2010
Üye numarası: #472365 Yer: 'im Wardom Yanı.
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 953984
|
Keske Yardım Edebilsem Böyle Program Yazma Şekli Warmı Bilmiyorum Bile Ama Özel Den Msn Bırakırsan Bilen ArkadaşLarım war Yardımcı oLurum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #50258
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 236
|
tamam kardeş sorunu çözdüm programda sorun yokmuş elektronik baglantılarda sorun varmış
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|