Arkadaşlar Bu Zamanda C#.Asp.netmi Yoksa Ağ Sistemlerimi?-------------------------------------------------------------------------------- Arkadaşlar Bu Zamanda C#.Asp.netmi Yoksa Ağ Sistemlerimi? Sizce Trde Hangisinde Para Var Tam Anlamıyla programcımı yoksa ağ sistemlerimi ben c# da küçük projeler yapıyorum ama ağ sistemleri dıyo herkes
Konu fastet tarafından açılmış, 479 kişi tarafından görüntülenip, 9 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arkadaşlar Bu Zamanda C#.Asp.netmi Yoksa Ağ Sistemlerimi? konusundaki toplam yorum: 9, okunma sayısı: 479. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40734
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 226
|
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Bu Zamanda C#.Asp.netmi Yoksa Ağ Sistemlerimi? Sizce Trde Hangisinde Para Var Tam Anlamıyla programcımı yoksa ağ sistemlerimi ben c# da küçük projeler yapıyorum ama ağ sistemleri dıyo herkes sızce hangısı mantıklı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
1st Class WarrioR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2005
Üye numarası: #13221
Karma etkisi: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 1981
|
çevrene göre değişen bir durum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Apr 2009
Üye numarası: #326389 Yer: premiumdeposu
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18949
|
ıstedıgın cevabı buldun mu kards paylasırsan sevınırm..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Üye numarası: #322155
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 57777
|
son zamanlarda c# çok popüler ayrıca asp ye göre avantajlarıda var...ama arkadaşın birinin dediği gibi çevrene göre değişir...ben c# derim...ama c# çalışırken ağ üzerine çalışmana engel bi şey yok geleceğin yıldızı yüksek meslekleri arasın network var...2 sini de idare edebilirsin...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2009
Üye numarası: #314253
Karma etkisi: 1196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 119289
|
network okuyorum
network konusunda fazla iş imkanı yok genel olarak hep bir firmanın bilişim sorumlusu oluyorsun network adına yılda birkaç iş anca yapıyorsun onun dısında hep teknik işler windows bilgili gerektiren işler bana kalırsa yazılım alanında geliştir kendini |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
Üye numarası: #326389 Yer: premiumdeposu
Karma etkisi: 193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 18949
|
Yorumlar ıcın tesekkurler arkadslar arkadas konuyu acmıs ama bende merak ettım sayenızde az cok bılgı sahıbı oldum saolun..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2009
Üye numarası: #392007
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -7620
|
Allah var delphinin çok ekmeğini yedim. Ama devlet dairesi düşünüyorsan hiç yazıllım öğrenme. Göze girmek istiyorsan WEB Tasarım ve Internet PRogramlama öğren.
CV de C#, Pasca, Cs, Java biliom desen seni istihdam edecek kişi bunları duymamış olacak, Office biliom 10 Parmak bilim desen yetiyor bilgi işlemci olmak. İçin bu devirde para kazanmak istiyorsan Ankarada dayı n olsun. Bişisen çakmasan Fare tutmayı bilsende yeter. Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=307274 Yazılım yapıyorum. Webdeb anlarım. Bulunduğum ilin tüm devlet dairelerinden tutunda işte aklınzıza ne gelirse Proje ve Weblerni yaptım. Bitti şimdi işsiz kaldım. asgari ücretle nerde bulsam işe gircem. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Jul 2009
Üye numarası: #346973 Yer: BURSA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 734
|
Saol..............
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #94498
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: -1565
|
bence türkiyede ağ sistemi çünkü yazılım şirketi sayısı az iş bulma olanağı zor
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #40734
Karma etkisi: 9
![]() ![]() ![]() Karma: 226
|
c# başladım ve guzel işler yapıyorum ve iş ister istemez gelıyo ve yapıysun ama bunun için zaman var daha .çok şey ıgrenıcez inşallahada...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|