Arkadaşlar internet ile ilgili bir sorunum var yardım lütfen :::((arkdaşlar benim internetim 1 mbps ama ben 8 mbps istiyorum fakat ttnet 8 mbps 15 gb ile sınırlı kotası var bende bunu istemiyorum ve sınırsız kota olmasını istiyorum fakat yokk
Konu martin-lawrence tarafından açılmış, 141 kişi tarafından görüntülenip, 1 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
Arkadaşlar internet ile ilgili bir sorunum var yardım lütfen :::(( konusundaki toplam yorum: 1, okunma sayısı: 141. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Dec 2010
Üye numarası: #511573
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 7560
|
arkdaşlar benim internetim 1 mbps ama ben 8 mbps istiyorum fakat ttnet 8 mbps 15 gb ile sınırlı kotası var bende bunu istemiyorum ve sınırsız kota olmasını istiyorum fakat yokk çok üzülüyorum niye diye soracak olursanız internette torrent oyun verenler kanıt olsun diye resim koyuyolar ve adamlar 800 le indiriyo ama ben 90 la çok kötü bir duygu ne yapabilirim bende 8 mbps internet istiyorum hızlı ve sınırsız kotalı lütfen yardım edin arkdaşlar lütfenn hızımı nasıl 8mbps ye arttırabilirim yardım edin lütfenn
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2004
Üye numarası: #975 Yer: Melbourne
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 8202997
|
Konu açarken uygun başlık altına açarsanız daha hızlı şekilde yardım alırsınız ayrıca internet hızınızı 8mbit yapabilecek hiç bir üyemiz yoktur bu konuda yapacağınız en iyi şey bulunduğunuz yerde fiber internet olup olmadığını araştırmak eğer oturduğunuz bölgede fiber internet varsa 1Mbit sınırsız fiyatına 10Mbit sınırsız internet alabilirsiniz superonline'dan eğer oturduğunuz yerde fiber internet yoksa kablolu internet yada uydu net'e bakabilirsiniz
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| arkadaşlar yardım edin lütfen | mahmutu91 | Mail Hacking ve Güvenlik | 0 | 06-03-2010 23:26 |
| arkadaşlar ripli oyun indirdim 20 part 21. partı istiyor yardım lütfen | axivelet | Oyun Genel | 7 | 08-01-2008 05:01 |
| lütfen acil yardım edin arkadaşlar!!!!! | gencfbb | Yardım | 0 | 19-12-2007 23:59 |
| ya arkadaşlar acilllll yardım lütfen yardım edin çok acil | JaKaL_CaRLoS | Mail Hacking ve Güvenlik | 6 | 21-02-2006 13:41 |
|
|