arkadaşlar realtek alc 662 driver lazım..ya arkadaşlar realtek alc 662 driver lazım bi yardımcı olursanız iyi olur ya ....
Konu bacak99 tarafından açılmış, 1088 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar realtek alc 662 driver lazım.. konusundaki toplam yorum: 5, okunma sayısı: 1088. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
ya arkadaşlar realtek alc 662 driver lazım bi yardımcı olursanız iyi olur ya ....
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2007
Üye numarası: #149788
Karma etkisi: 39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 3435
|
denedim tanıyomu abi
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39394
Karma etkisi: 943
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 93671
|
anakartınınmarka modelini yazarmısın veya notbook mu kullanıyosun marka modelini yaz daha iyi yardımcı oluruz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2008
Üye numarası: #258644
Karma etkisi: 492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 48858
|
merhaba oncelikle yardimci oldugunuz olacaginiz konular icin tum wardom ailesi adina tesekkur ederim.tesekkur ediyorum cunku wardom cok guzel bir aile.benim bir sorunum var driveri varmiydi onu bile hatirlamiyorum bende bir game pad var genius model WIRELESS G-12X FORMATTAN ONCE (WINDOWS732 BIT SIMDI 64)SORUN YOKTU ama simdi sorun yasiyorum once bu bir adindanda anladiginiz gibi wifi pad yillar once almistim xpde kullandim 7 dede kullaniyordum sorun yoktu dun 7 64 formati attim tanimyor acaba bunu tanimasi icin ozel bir promu lazim bunun driverina soyle bir baktim ama bir sey bulamadim yardimci olursaniz sevinirim bir eglencem arasira pes2011 e takilmak neyse cok yazdim gene
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=239762 tesekkurler tekrar |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|