arkadaşlar ses sorunum var 3 aydır yapamadım bakarsanız sevinirimslm arkadaşlar benim pcde ne oldu bilmiyom ama windowsun acılıp kapanma sesleri klasör acarken vede hata sesler anlıycagınız windowsun hiçmir sesi cıkmıyo cıkmasın onada tamam oyun oynuyom pes6 spiker seside
Konu zeki_ist tarafından açılmış, 2567 kişi tarafından görüntülenip, 30 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar ses sorunum var 3 aydır yapamadım bakarsanız sevinirim konusundaki toplam yorum: 30, okunma sayısı: 2567. |
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2006
Üye numarası: #68507
Karma etkisi: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4376
|
slm arkadaşlar benim pcde ne oldu bilmiyom ama windowsun acılıp kapanma sesleri klasör acarken vede hata sesler anlıycagınız windowsun hiçmir sesi cıkmıyo cıkmasın onada tamam oyun oynuyom pes6 spiker seside cıkmıyo youtubede video izlerkende ses cıkmıyo ama winnampda media playerda müzik dinliyebiliyorum format attım olmadı ses driveri silip kurdum güncelleme yaptım gine olmadı
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=155185 ses kartım anakarta birleşik soundMAX Dijital Audio evet arkadaşlar yardmlarınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Oct 2006
Üye numarası: #91544 Yer: You Are Alone...
Karma etkisi: 7009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 699757
|
Alıntı:
Dostum öncelikle İmzanı editlemeni öneririm. İmza Boyutları 100kb'tan fazla olmamalı..! Sorununa gelince bilgisayarından sanırım .wav formatındaki sesleri alamıyorsun.. Sağ alt köşedeki ses icon'una çif tıklayarak wav sesleri açıkmı önce onu kontrol etmeni öenririm. Sorun burdan kaynaklanmıyorsa program ekle kaldır menüsünden ses kartının sürücüsünü kaldırıp , cd den tekrar yükleyebilirsin.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Sep 2007
Üye numarası: #142917 Yer: antalya
Karma etkisi: 6
![]() ![]() Karma: 154
|
yaf üstad banada yardımcı olabilirmisin ben bilgisayarımdan realtek i tamamen sildim ve şuanda kesinlikle bilg.dan ses çıkmıyor bi tane indirdim realtek 97 falan diyodu kurarken windows şimdi olmasa bile daha sonra bozulabilir kurmayın dedi yinede kurdum garipten sesler çıkmaya başladı kaldırdım xp 2000 kullanıyorum hangi realtek i indirmem gerekiyor yardımcı olursan çok sevinirin..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Oluruz tabi arkadaşım neden lmayalım Anakart marka ve modelini verebilirsen güncel sürücüsünü verebilirim.. Kurduğunda problemin çözülmüş olur.. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cool Üye
|
hemen imdadıma yetişmişsin üstad haberimiz yok yaff
asus p4 1024 p5gz-mx <green> |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
Düzenleyen Arise : 22-09-2007 at 19:47. Sebep: Lin'ki editledim |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cool Üye
|
abi çok saol emeğine salık ama bunun içinde birsürü exe dosyası var kurulumu nasıl yapıcaz acaba?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Ustası
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Cool Üye
|
üstad öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim problem benim bilgisayardan kaynaklanıyo galiba 2-3 gündür indirdiim prog.lar zipli geliyo rar dosyası olarak gelmiyo bu driverde aynı şekilde zipli geldi içinde 7-8 tane asussetup.exe dosyası var hepsine tıkladım hepsi hata mesajı veriyor sence ne yapmalıyım
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=155185 hata mesajı : Can't find root asusSetup.ini: C:\document sett\local settin\Temp\alc883_v.....\AsusSetup.ini diğer mesajıda imzama koydum ama gözükmüyor hata mesajıda bu birde bu hatayı veriyo Düzenleyen Arise : 25-09-2007 at 00:27. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Cool Üye
|
üstad tam olarak bilmiyorum yaa ama realtek driverini kendi ellerimle prog.ekle/kaldırdan kaldırdım bizzat temp in içinde hem asusSetup var hemde yine aynı yerde ALC883.... nın içinde var ama bilgisayarda ne kadar AsusSetup varsa tıklıyorum ama olmuyor kafayı yedim yaa imzama diğer hata mesajını koydum bide onu veriyor. bu arada ilgin için çok teşkler klavyene salık
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Forum Ustası
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
dostum başlat ı tıkla çalıştırı seç oraya devmgmt.msc yaz entere bas karşına çıkan listede Ünlem işaretli sarı amblemli bir şey varmı varsa onlar ne onları bir söyle bakalım sonra ünlem işaretli eğer sound device yazıyorsa (Eğerki Ses kartın 7-1 destekli ise PCI device yazar)çift tıkla sürücüyü yükle yada güncelleştiri seç oradan dosyanın yolunu belirt öyle dene.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Cool Üye
|
ünlem işaretli olan bu sorunu düzelt dersem seceneklerde aygıtı tak bilgisayarı kapat aca falan dio cd si yok bende ayrıca ilginiz için teşk.ler
yok yaff büyültemedim resmi ünlem işaretli olan (realtek high definition audio) tıklayınca (Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39) Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=155185 Aygıttaki sorunu gidermek için Sorun Gider'i tıklatın. sorunu gidere tıklayınca bir secenek var oda aygıtı takmak için yeniden başlatın diyo ama aygıt bende yok Düzenleyen Arise : 25-09-2007 at 19:59. Sebep: flood |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #3251 Yer: le Bir Ederim LAN burayı
Karma etkisi: 858
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 84672
|
anakart tam modelini yazarsan yardımcı olabiliriz belkim ammavelakin kod39 driver uyuşmadıgından dolayı veriyor sanırım kod39 ve kod10 genelde bu hata modelini söyle ona göre bir araştırma yapıp yardımcı olmaya çalişialim.
Kaynak: Wardom http://www.wardom.com.tr/showthread.php?t=155185 konuyu bitirdikten sonra Flood larımı düzenlerim WaleQ kusura bakma arkadaş çırak editlesem üst mesajı fark etmeye bilir. Anlayışın için teşekkürler. |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|