arkadaşlar web sitesi kuracagım yardımarkadaşlar ben web sitesi kuracagım local hosta çalışmalar yaptım alanını ve hostingini aldım şimdi ne yapmam gerekiyor alan adı ve hosding işlemleri aktif oldu şimdi nasıl bir yol izlemem gerek
Konu kocak37 tarafından açılmış, 182 kişi tarafından görüntülenip, 7 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
arkadaşlar web sitesi kuracagım yardım konusundaki toplam yorum: 7, okunma sayısı: 182. |
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #449310
Karma etkisi: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10009
|
arkadaşlar ben web sitesi kuracagım local hosta çalışmalar yaptım alanını ve hostingini aldım şimdi ne yapmam gerekiyor alan adı ve hosding işlemleri aktif oldu şimdi nasıl bir yol izlemem gerek bunları bana anlata bilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çırak
|
yokmu arkadaşlar yardımcı olacak
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: May 2010
Üye numarası: #446628 Yer: mardin / nusaybin
Karma etkisi: 223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 22007
|
kardeş site kurmak için panelin varmı yani yayınlayacağın siten eğer yoksa para karşılığı asarım yapanlar var bide ne tür bi site açmak istediğini belirtirsen arkadaşlar ardımcı olur
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Ustası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2007
Üye numarası: #133070 Yer: Kreuzberg
Karma etkisi: 54860
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 5484797
|
Öncelikle dns ayarlarını yapacaksın ardından sana verilen hosting bilgileri ile ftp adresini kullanıcı adı şifreni yazıp dosyaları oraya aktaracaksın.
FTP bağlanmak için yardımcı programlarda var CuteFTP, Filezilla vb. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çırak
|
arkadaşlar aldım hosding ve ismini kuracağım sitede şirket için resimler şirket bilgileri wordpress ve jumpla hoşuma gitmiyor bana hazır bir site önere bilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2007
Üye numarası: #111303 Yer: melita
Karma etkisi: 216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 21050
|
o şirketden muhtemelen para aldın ve uydur kaydır bişi yapıcaksın sonrada herkez web tasarımı yapabiliyor oluyor adıda...
neyse domaini hosta çak ftp erişimi ile dosyalarını upload et hostin'in içine chmod ayarlamanı yap.Bir script kuracaksak siteye bağlan setup işlemini gerçekleştir(eğer varsa). bide wordpress i beğenmemişsin ama uygun temayla o script te neler yapılmaz neler yada birini bul ücretini ateşle webmastere yapsın senin için pastayı böl yani ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2005
Üye numarası: #41886
Karma etkisi: 109
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 10203
|
site yapmadan alanadı domain alınması cok saçma bi hareket olmus
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Çırak
|
ogame kardeş yardım etmeye bilirsin öncelikle para filan aldığım yok bu kendi şirketimiz öğrenenlerde anne karnında öğrenmiyo ha ben bu işi öğrenmek istiyorum yardım etmek istersen özelden görüşelim madem işi paraya bağladın sana emeğin karşılığını verrrim şartım bu işi öğretmen bu iş için yardımcı olacak varsa özelden görüşelim emeğinizi veririm
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Bu Konuda Aradığınızı Bulamadıysanız Şunlara Bakmanızı Öneririz
|
||||
| Konu | Konu Yazarı | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Web sitesi açmada yardım | Blot | Web Hosting | 9 | 25-08-2011 17:40 |
| bide arkadaşlar zcz hakkında yardım | quarizma_06 | IRC | 0 | 02-03-2011 15:53 |
| arkadaşlar acil MP4 playerde sorun versiyon yükledim yanlışmıs yardım yardım | zipir_21 | Genel | 1 | 21-09-2006 20:25 |
|
|