arkadaşlık sitesi hakkındaselam arakadaşlar bi arkadaşlık sitesi var üyeliği bedava (güya) üye oluyorsun sonra diğer üyelerle mesajlaşabiliyorsun fakat mesaj atarken mail adresi yada telefon numarası yollarsan otomatik olarak siliyorlar mesajın içerisinden tabi
Konu codename34 tarafından açılmış, 1598 kişi tarafından görüntülenip, 5 yanıt almış.
|
Özel Yazılım Trojan+, güncellemeli ve garantili. Sadece 690TL! Kredi kartınıza 12 taksit kolaylığı!
|
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#1 |
|
Çırak
![]() Kayıt Tarihi: Mar 2005
Üye numarası: #6806
Karma etkisi: 0
![]() ![]() Karma: -101
|
selam arakadaşlar bi arkadaşlık sitesi var üyeliği bedava (güya) üye oluyorsun sonra diğer üyelerle mesajlaşabiliyorsun fakat mesaj atarken mail adresi yada telefon numarası yollarsan otomatik olarak siliyorlar mesajın içerisinden tabi daha sonrada üyeliğini siliyorlar tekrar başka isimle üye oldum ama admin uyandı işi hemen yeni üyeliğimi sildi ne yapabiliriz bu işe ip falanmı gizlemek lazım yada mesaj attığımız kişiye nasıl mail adresimizi yollayabiliriz bi fikri olan varsa lütfen yazssın site adı sesile.com yada zapoznanstvavarna.sesile.com şimdiden teşekkürler
Düzenleyen Balamir : 08-02-2012 at 15:52. |
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #39488 Yer: kripton
Karma etkisi: 42827
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 4280084
|
mesela yazarsın kıza, codename34..... diye..bu benim mesene adresim dersin.. ihtimal, anahtar sözcüklerin yollanmasını engelliyorlar... ve bunların arasında, hotmail.com, msn, @ işareti vardır.. bunları kullanmadan yolla gerisini de eşşek dil ya kız tamamlasın
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
![]() Kayıt Tarihi: Nov 2005
Üye numarası: #40701
![]() Karma: 10
|
bak dostum ben fazla çakmam ama sen en iyisi tele numarasını harflerle yaz ayıktınmı yani sıfır besyüz kırk iki dörtyüz altmış altı sıfır iç seksen altı aynen böle buda benim numaram
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Feb 2005
Üye numarası: #2687 Yer: 'im şişelerin dibi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 824732
|
muhahaha o yazdıgın numra senin mi lem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Daimi Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jul 2006
Üye numarası: #77154
Karma etkisi: 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 564
|
yada üye olurken msn adınla üye ol
mesaj attığın kişiyede üye adım aynı zamanda mesene adresim yazarsın çaktınmı köfteyi |
|
|
|
|
#6 |
|
Cool Üye
![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Jan 2006
Üye numarası: #49273 Yer: izmir
Karma etkisi: 12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 571
|
arkadaşlar eğer isterseniz bedava rusça arkadaşlık sitelerine giriş için size yardım edebilirim.istediğinizi yazabiliyorsunuz, üstelik bedava.türkçe bilen hatunlarda çıkıyor arada.mesela türkiye deki kızları aratabiliyorsunuz.ama ingilizce biliyorsanız tam süper olur.
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
|
|